Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość behemotowa

Pyrosal- czy skuteczny?

Polecane posty

Gość behemotowa

Witam. Czy podawałyście swoim dzieciom ten syrop? Skuteczny?

Gość U MNIE W RODZINIE SĄ SAME
paskudny w smaku. Dziecko pluło nim, zamiennik to lipomal, o niebo smaczniejszy ;-) Kup lepiej lipomal, to takie niby lekarstwo, któremu ja za bardzo nie dowierzam, ale myślę, ze zaszkodzić nie zaszkodzi a odrobinę na pewno pomoże.

Gość Joannna.
Znam mamy które leczą tym dzieci. Podobno jest skuteczny. W jakim wieku jest Twoje dziecko?

Gość behemotowa
Mały ma 21 miesięcy. Dzisiaj przyszedł ze żłoba i zaczął pokasływać i pociągać nosem. Do tego brak apetytu, marudny, płaczliwy i ciężki do zniesienia. Na bank jakaś infekcja, no chyba, że zęby. Podałam mu ten syrop i byłam ciekawa, czy rzeczywiście taki dobry, jak mówiła pani w aptece.

Gość anfddziikk
http://www.bangla.pl/zdrowie/przeziebienie/goraczka/herbapol-pyrosal-syrop-p2732.htm tu masz opinie :) a moja... u mnie zawsze jest Pyrosal,podaje na noc odkąd moj syn skonczył rok,wczesniej lepiej nie dawac bo zawiera etanol.Corce tez podaje i jakos odpukac hamuje rozwoj infekcji,oczywiscie nie zawsze bo nie kazda bakteria da sie pokonać :) Teraz syn ma 5 lat i daje na noc,a w ciągu dnia Gardimax Mini i szybko zdrowieje :) Także spokojnie możesz podawać :) jak sie złączy z herbatką czy sokiem da sie wypić :)