Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Cholernie nudne zycie

Polecane posty

moje zycie jest cholernie nudne cholernie nudne mam co prawda 3 znajomych ale bardzo zadko sie spotykamy jestem zamkniety w domu jak w jakiejs klatce i nie mam gdzie wyjsc kiedys duzo spacerowalem samotnie oczywiscie bo nie mialem z kim tagrze wychodzilem zawsze ze znajomymi jak mieli czas ale teraz chyba nie maja noi siedze calymi dniam sam w domu i mi smutno troche nie mam w sumie zadnego zajecia hobbychcial bym miec to pewnie nie bylo by tak zle ale nie mam dziewczyny nigdy nie mialem bo do tych atrakcyjnych nie zaliczam sie jestem niesmialy trudno ze mna rozmawiac noi mam fobie i leki i takie to moje zycie :o

Gość idz do roboty
to zatesknisz za nuda 🖐️

Gość hehe......
no to zmień coś, znajdź hobby, czy nic cie nie interesuje, co lubisz robić?

Gość nckdl;c
jak masz tyle czasu to poczytaj słownik ortograficzny, zaprzyjaźnij się z nim, zawsze to 1 przyjaciel więcej

Gość olala.
ble a tak z ciekawosci to ile razy opisywales tu swoje "zycie"? " co najmniej tyle :Użytkownik: *BLE BLE* (ilość tematów: 344 plus to, co szanona moderacja umiescila w..... plus wystepy goscinne na innych topach :o :D

Zapomniałeś o najważniejszym Nie zapytałeś " Czy ktoś tak ma?" Przez to niedopatrzenie twój wątek traci swój "głęboki"sens:):) :D

Gość inni maj gorzej
muszą zapierdalać po 10 h i 2 h dojeżdżać do ciężkiej fizycznej pracy

Gość przeciez takie życie
ci pasuje. jakby nie pasowało to bys je zmienił a nie gnił 24/7 na kafe z kumplami loooserem, creamem, argenem,