Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 25letniaBabeczka

dziewczyny bardzo WAS proszę o pomoc!

Polecane posty

Gość 25letniaBabeczka

cześć niedawno gin powiedziała ze mam "małe PCOS" nie dostałam żadnego leku tylko radę "że trzeba zajść w ciąże" ponadto zauważyłam u siebie kilka niechcianych włosków na twarzy, dekolcie i szyi także testosteron wyszedł mi 266 przy normie do 300. znalazłam na necie (dużo na ten temat czytałam) WIERZBOWNICE i stąd moje pytanie, czy lek ziołowy zawierający sitosterole działa antykoncepcyjnie? hamuje owulację? (nigdzie nie mogę o tym przeczytać) bardzo proszę o pomoc

Gość 25letniaBabeczka
ponawiam pytanie

Gość 25letniaBabeczka
up up

Gość to pytanie do gin
a nie na forum :O:O:O

Gość hunglee
radzilabym Ci zajsc w ciaze, poniewaz masz dopiero male pcos, moja siostra tez na to choruje i od 2 lat stara sie o dziecko, a przez ta chorobe plod ciagle umiera.. wiec na Twoim miejscu działałabym ..

tez to mam. znaczy pcos. pilam wierzbownice szkoda czasu. antykoncepcyjnie biore yasmin, tylko to minimalnie zmiejszylo mi lojotok. skopiowalam moj watek: Witajcie 🌻 Mam 27 lat, a mój estradiol jest niższy niż u kobiety w menopauzie!!!!! a badanie robione juz wieku 19 lat :( mam 7 pg - a w najnizszej normie dla menopauzy to jest od 10 pg dopiero. ja mam 27 lat!!!! Moje objawy: silny łojotok, wypadanie włosów (przerzedzone i bardzo cienkie takie siano), w ogole czuje sie niekobieca i brzydka :( male piersi tez mam, nawet na nich miewam tradzik i zzaskorniki. mam policystyczne jajniki - PCOS. depresja,zmiennosc nastrojow (bralam tone lekow antydepresyjnych ktore w ogoole nie dzialaly...), bezsennosc+sennosc w ciagu dnia, nerwowosc, placzliwosc. czy ktoras z Was miala podobny problem? moja mama bierze systen i ladnie wyglada tzn na twarzy, ma ladna gladka skore, jest delikatnie zarozowiona taka zdrowa, taka jakiej nigdy nie mialam......

Gość 25letniaBabeczka
próbuje zajść w ciąże niestety problem w tym ze owulacje przez rok wstecz od dziś miałam może 4 razy!;-( i właśnie raz się udało ale niestety poroniłam.... teraz 2 m-c po poronieniu boję się ze przez to MAŁE PCOS znów bede nieć rzadką owulacje.... dziś 18dc i skoku nie było:( pierwsza miesiączka po poronieniu była jakaś dziwna- samo plamienia przez 10 dni:( o wierzbownicy czytałam wiele dobrego, ze hamuje przyrost niechcianych włosków, ze zmniejsza łojotok, że blokuje wydzielanie testosteronu i działa na PCOS więc postanowiłam spróbować ale nigdzie nie moge przeczytać jak się japije.. doowulacji?po owulacji? cały cykl?

Gość ja tezzzzzz
dołączam do pytania też dużo czytałam o wierzbownicy ale boję się że na mnie źle zadziała bo to w końcu dla chłopów jest