Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smak_euforii

Mam duży nos co z nim zrobić

Polecane posty

Gość smak_euforii

Może jakiś masaż zmniejszający nos czy uciskanie?? Słyszałam coś o maści zmniejszającej chrząstki nosowe co o tym myślicie??? Nie zależy mi na optycznym zmniejszeniu osa tylko realnym. Operacja plastyczna to ostateczność... ;) Proszę o pomoc

Gość kinomanka1234
ja też chcę wiedzieć :)

Gość google nie gryzą really
ile macie lat? 11, 12, 13? drogie dzieci, nosa nie da się zmniejszyć bez operacji plastycznej. Można jedynie optycznie wyszczuplić makijażem, ale nie będę tłumaczyć jak, bo jesteście na make up za młode.

Gość smak_euforii
No sorry ale ja mam 17 lat

Gość pytanie do autorkiii
jak sie nazywa ta masć???????

Gość smak_euforii
No właśnie nie wiem. Liczę na to że tutaj czegoś sie dowiem ;)

Wiecie co, możYe zapytajcie kogoś, co sadzi o waszym nosie, bo bardzo mozliwe, że bez powodu macie kompleks wielkiego nosa... Ja go miałam całe życie, wydawało mi się, że mój nos zajmuje połowe mojej twarzy i kiedyś w LO jeszcze na lekcji rosyjskiego trzeba było napisac opis koleżanki siedzącej obok i koleżanka w tym opisie napisała, że mam maleńki nos!! No tak mnie to zaskoczyło, ze nie wiem.. Potem kilka lat później mój chłopak tez mi któregoś razu powiedział, że mam śliczny nosek, taki malutki... i z kompleksu się wyleczyłam! :)

PODAJE NAZWE KLINIKI W KTÓREJ PRZESZŁAM KOREKTE NOSA MIAŁAM GARBATY NOS TERAZ JEST WKLESŁY I LEKKO ZADARTY MAZENIE SPEŁNIONE POLECAM EUROKLINIKA W KATOWICACH SPRAWDZCIE NA INTERNECIE JA ZAPŁACIŁAM 7 TYS ZŁ POWODZENIA I SPEŁNIENIA MAZEN ZYCZE