Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy nie mam sil

nie wiem co jej jest prpoblem z corką.....chora?zeby>?nie mam sil

Polecane posty

Gość pomocy nie mam sil

nie wiem co z moją corka ma 13miesiecy, od dwoch dni ma katarek mocny wiec dajemy jej nasivin krople wit c w kroplach tez;) i nie wiem czy ten katar to poczatek choroby bo mąz mial katar ale juz go nie ma a ona moze od niego sie zarazila? moze to poczatek infekcji? albo ząbkuje i dlatego krzyczy nie chce spac????????? wykapalam ją dalam leki ona je zwymiotowala i mleko tez zwymiotowala;L( jeednego zeba juz ma ale obok widac ze pojawi sie drugi. plakala po kąpaniu tez zawsze ladnie spala calą noc a dzis nie chce zasnac asni w dzien ani nicx.......po 2 godz sie budzi::( potem tylko na rece......... nie mam sil. nie wiem co robic bo pojde do lekarki a ona mnie wysmieje? bo np.kiedys bylam z katarem to sie smiala ze panikuje . szkoda ze dziecko nie umie powiedziec co jej jest. nie wem na co podawac jej leki czy mna bol dziąsel ten dentinox czy ibufen na bol jej dac????????? nie wiem sama

Gość pomocy nie mam sil
nie m,am sily, mam dosc, w dodatku mi przykro i smutno jestem mloda a tu tylko garki do mycia, pucowanie pranie, kupowanie ubranek i jedzenia kolezanki sie bawia umawiają z facetami, chodza po sklepach, ubieraja sie modnie, spotykają w pubach a ja tylko dom:( czasem wpadnie jakas kumpela ale to nie to samo NAJGORSZE JEST ZE NIE WIEM CO PODAC ZA LEKI MAŁEJ I ZEBY JEJ NIE ZASZKODZILO

Gość pomocy nie mam sil
i dalam jej bufenik tak jak wyzej napisalam ale ona zwymiotowala go razem z mlekiem i wit c po kapaniu przed zasnieciem:( wiec jak w nocy bedzie krzyczec to jej znow dac?

Moja córa tez płacze jak ma katar.Nie lubi zatkanego nosa.Jak ząbkuje to tez śpi niespokojnie.Dostaje na noc czopek i jest o.k.Nie jestem za tymi syropami ,bo podrazniaja dziecku żołądek.Czopek jest dużo zdrowszy. Nie ma co panikowac,podejrzewam,ze to nic groznegoa kurat tak sie złozyło ,ze dziecko ząbkuje i ma katra,dlatego marudne.