Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Salo

Tajemnicza kobieta, pomóżcie!

Polecane posty

Gość Salo

Drogie Panie, Od 6 miesięcy jeżdżę do pracy komunikacją miejską. Pewnego chłodnego lesz pięknego dnia spotkałem w środku komunikacji miejskiej piękną kobietę. Dostrzegłem ją od razu, zanim jeszcze wsiadłem do środka. Za kilka dni sytuacja się powtórzyła, ale 3 spotkanie powtórzyło się dopiero po 3,5 miesiąca. Nie było dnia, żebym nie pomyślał o niej choć przez chwilę :) Ostatnio udało mi się ustalić kim jest( zastrzegam, że nie było to łatwę i trochę to trwało). Właśnie tu pojawia się problem, bo nie wiem co mam teraz zrobić... Na ogół nie mam problem z nawiązywanie nowych znajomości, ale akurat w tym przypadku jest inaczej( Ona mnie onieśmiela). Boje się, że popsuje wszystko(to chyba strach). Pomóżcie! Co mam zrobić? Ja zacząć rozmowę, że ją zainteresować sobą?

Gość jf7u6gr4ftd4
miałam podobną sytuację jeździłam z facetem jednym autobusem ja na uczelnie, on do pracy, parę razy złapaliśmy kontakt wzrokowy, ze dwa razy się do mnie uśmiechnął. raz się zdarzyło tak, że staliśmy blisko i on powiedział do mnie, że tak często mnie spotyka, że chyba od następnego razu zacznie mi mówić "cześć" i tak jakoś niewinnie się rozmowa rozkręciła, przedstawił mi się i ogólnie to rozmawialiśmy o pierdołach ale bardzo miło wspominam to spotkanie :)

Gość Łi ar de czempions !
oł majj... mejbi szi is insejn?or łicz?

Gość niekonieczny
No znowu, no.

Gość salo
Nie spotykam jej tak często, żeby zacząć mówić jej cześć :) Może coś do niej napisać na jednym z portali społecznościowych ?

Gość jf7u6gr4ftd4
kurczę portale społecznościowe może i są dobre ale dla 16latków - przynajmniej ja tak uważam :/

Gość jf7u6gr4ftd4
ale jak już nie masz innego wyjścia to próbuj na tych portalach :P

Gość jf7u6gr4ftd4
ej ale nie możesz tak po prostu do niej podejśc i powiedzieć, że ma piękny uśmiech czy coś, na pewno poprawisz jej tym humor, mi by takie coś odpowiadało ;) o i pomyśli sobie, że jesteś odważny

Gość nieeeeeeeee bardzo
albo ze zarywa kazda.. ktora na niego spojrzy!!