Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzyna12121212333

pytanie za milion - co z tymi tabletkamiiii?

Polecane posty

Hej, sluchajcie mam pytanie ;-) we wtorek skonczylam brac antybiotyk, byl to 4 dzien przerwy. W czwartek zaczelam brac tabletki natomiast dzisiaj kochalam sie z facetem, ktory we mnie nie doszedl no ale.. czy jakakolwiek mozliwosc ciazy jest? Bo jezeli tak to nie wiem czy brac dalej tabletki czy nie zaszkodzi to potencjalnemu dziecku;-)

Bierz dalej tabletki. Podać Ci numer konta czy podać adres, żebyś mogła przesłać przekazem pocztowym?

Wytrysk byl, ale nie we mnie. Tak przynajmniej chlopak twierdzi. A w ogole antykoncpecja jest zachowana? Bo w ogolew czytalam teraz ze nie powinnam byla robic przerwy...

Zależy jaki to antybiotyk. Nie każdy antybiotyk obniża skuteczność antykoncepcyjną tabletek. Poza tym nawet jeśli obniża to TYLKO obniża. Nie oznacza to, że od razu zajdziesz w ciążę. A jeśli zajdziesz to zarodkowi nic się nie stanie jeśli będziesz brała tabletki.

Antybiotyk ten akurat obnizal - augmentin czy cos takiego. Nie no chodzi mi o to ze podczas tej przerwy kiedy bralam antybiotyk to nie obnizylo mi ze tak powiem do zeraa? W koncu nie bralam anty w przerwie. A teraz czy dwa dni po skonczeniu antybiotyku czy ta pierwsza tabletka dziala w pelni czy tez jej skutecznosc jest obnizona?

nikt wiecej nie pomoze?