Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pluskwa20

siostra chlopaka i moja zazdrosc;/

Polecane posty

Gość pluskwa20

Ale juz nie moge wytrzymac ^^ Jestem zazdrosna o siostre mojego chlopaka;D tak wiem, to nie jest normalne! alboo.. moze poprostu ona mnie irytuje i denerwuje?! On ma 21 lat, ona 9.. wiem ze to jeszcze dziecko, ale ona jest WSZEDZIE ;] My do pokoju, ona za nami, my do kuchni, ona za nami, my do lazienki ona tez... no ludzie ilez mozna;] My mamy jakies plany to zaraz 'a ja moge z wami!?', gdziekolwiek idziemy, nawet durny sklep, autobus to musi isc z nami;/ 24/7 Nie wytrzymuje tego nerwowo! do tego jest okroopnie rozpieszczona.. jak czegos nie dostanie potrafi sie obrazac, bic, plakac.. kiedys nawet chciala mojego mezczyzne opluc:| ja nie wiem czy to jest normalne zachowanie, ale mi sie nie wydaje;/ Do tego zbyt kulturalnie sie nie zachowuje;/ 'palce w nosie, smrodki' (przepraszam, wiem ze to obrzydliwe;/) - jej specjalnosc;/ Ostatnio nawet jak ja dostaje cos na zachcianke (zazwyczaj cos do zjedzenia) to nawet nie mam ochoty na to juz (hmm, ochote mam, ale jak widze jak ona chytrze je to nie moge:(! ), jak widze jak ona to pozera.. :| (zjada b. duzo i tusze.. ma sporo^^) Czy ze mna wszystko w porzadku? naprawde duzo wymagam ze potrzebuje chwili sam na sam? troche intymnosci? nawet pogadac mi sie nie chce, bo ona wszystkiego sluchaa:( Moj siedzi z nia dzien w dzien i to caly czas, my widujemy sie 2, gory 3 razy w tygodniu... wiem ze ona jest mala, ale tez moze zajac sie soba, rodzicow tez ma xD Jestesmy ze soba prawie 3lata, na poczatku tego tak nie bylo widac, bo ona sie wstydzila i w ogole, ale teraz coraz bardziej mi to przeszkadza:( Co ja mam zrobic? proosze przemowcie mi do rozumu !

Wiesz co, wydaje mi się, że to dziecko byłoby dużo bardziej znośne gdyby była wychowana. Rozmawiałaś o tym ze swoim chłopakiem? Nie można jej zwrócić uwagi, że pewnych rzeczy nie wypada?

Gość pluskwa20
Tak.. rozmawialam nie raz, tyle ze wtedy to byly rozmowy pokroju, ze ona sie nie wlasciwie zachowuje... Chlopak przyznal mi racje, pokrzyczal na nia przez jakis czas, ale teraz znow to samo;/

Krzykami zwykle niewiele się zdziała. Lepiej powiedzieć, że jak nie przestanie tak łapczywie jeść to więcej jej nie dacie, albo, że nie będziecie jej ze sobą zabierać jeżeli nie przestanie grzebać w nosie (aż mnie wzdrygnęło...)

Gość pluskwa20
Ciebie wzdrygneło.. co ja mam powiedziec?:| doslownie tragedia xD I co z tego ze tak powiemy, jak moj zaraz zmieknie i mala dostanie co bedzie chciala:/

Gość pluskwa20
Bedzie ciezko ^^