Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaGdA1991

pierwszw objawy ciazy

Polecane posty

Gość Agggullek255
nie

ale boli mnie jajnik i czuje sie jakbym miala dostac okres a to dopiero za 16 dni i dotego wyskoczyły mi chrostki

Gość eeee yyyy nie
Chyba krostki? :| Poczytaj troche nie ma szans na jakiekolwiek objawy przynajmniej do tygodnia -10 dni przed okresem.

a jakie szanse ze jestm w ciazy okres mialam 25 i mam co 31 dni kochalam sie z chlopakiem 5 6 7 8 i spuszczal sie wemnie jak policzyc dni płodne

Gość cyki cyki
"Spuścił się" :O :O :O Masz w necie kalkulatory dni płodnych, ale jak nie znasz swojego organizmu, to łatwo o dziecko - o ile nie chcesz ciąży. Poza tym, dni płodne lepiej wyznaczać, nie wyliczać, na podstawie obserwacji organizmu (poczytaj o metodzie objawowo-termicznej).

Gość Dziecko poczytaj
Jeżeli znalazłaś to forum to bez problemu znajdziesz informacje o cyklu miesięcznym. Masz 20 lat i nie wiesz kiedy są dni płodne ??? Wszystko zależy od owulacji, kiedy wystąpi. Małżeństwa, które chcą mieć dzieci mają trudności by je mieć, a takie młode dziewczyny - ignorantki, mają wpadki i nie umieją zapewnić przyszłości dziecku...

Gość Dziecko poczytaj
Teraz możesz właśnie mieć owulację i stąd te kłucie jajnika. Jeżeli 8 września kochaliście się "do końca" a nawet i nie musiało dojść do wytrysku w środku - tak ciąża jest bardzo możliwa.

Gość cure
Nie, nie ma :) Ale ja miałam 1 objaw bardzo szybko. W ciąże zaszłam kole 15 kwietnia, zeszłego roku, a 28,9 kwietnia nie mogłam już palić, bylo mi strasznie niedobrze na samą myśl. :) ( Dodam, że sobie tego nie wmawiałam, bo nie miałam zielonego pojęcia, że mogę być w ciąży.)

Dziekuje bardzo pragne dziecka wiem pewnie myslicie ze jestem jeszcze młoda ale ja wiem czego chce