Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julio abraxas

1 randka - ona 23 lata

Polecane posty

Gość julio abraxas

poznałem właśnie piękną i mądrą dziewczynę z którą umówiłem się na randkę. ponieważ nie mam dużego doświadczenia w randkach i jestem trochę nieśmiały i ona też to chciałbym dowiedzieć się jak pozytywnie zaimponować dziewczynie i nie zostać odebranym jako materiał na przyjaciela albo jakaś ciapa. a do dziewczyn mam pytanie czego zwykle oczekują po/na pierwszej randce i jak według was spędzić ją najlepiej?

Gość julio abraxas
up

Gość julio abraxas
masz fajny cytat w poście. ale gdzie ją zabrać żeby nie było oficjalnie?

Gość julio abraxas
w sensie ten kursywą:D

Gość julio abraxas
up

Gość traba jerychonska
zaproś do uroczej knajpki postaw i ZAPŁAĆ badz sobą porozmawiaj o wszystkim i o niczym . nie udawaj nie kłam nie bajerój umyj zęby :D i ogól się ....

Gość julio abraxas
a jeśli wszystko pójdzie dobrze to jak ją namówić na 2 randkę ? tak żeby nie wyjść na "błagającego"

Gość julio abraxas
up

Gość julio abraxas
up

Gość julio abraxas
up

Gość jf7u6gr4ftd4
jeżeli to ze mną byś się umawiał to mógłby być to nawet spacer ale jak ktoś wcześniej napisał mała knajpka też będzie dobra :) właśnie uśmiechaj się i bądź sobą to po pierwsze, po drugie zzaproponuj, że zapłacisz, w oczach kobiety zyskasz wiele ;) a co do drugiego spotkania? to powiedx prosto z mostu, że miło spędziłeś wieczór, w miłym towarzystwie i jeżeli jej też się podobało to może warto to powtórzyć?

Gość julio abraxas
a jak "pozować" na kandydata na jej chłopaka a nie na jej przyjaciela? co się w tym przypadku liczy?

Gość jf7u6gr4ftd4
bądź uprzejmy, pokaż że Ci zależy na niej, na tym żeby się dobrze czuła ;) zaproponuj, że potem odprowadzisz do domu bo się o nią martwisz, teraz wieczory są zimne to zapytaj się czy nie jest jej zimno, zaproponuj sweter - no nie wiem takie tam banały ;P

Gość jf7u6gr4ftd4
o właśnie! ja to lubię jak po randce, tylko jak wrócę do domu facet wyśłe mi choćby smsa "czy dobrze dotarłam do domu?" no chyba, że mnie pod same drzwi odprowadzi to może sobie darować :P

Gość julio abraxas
fajnie, że mi to mówisz. a jak przełamywać jej nieśmiałość? jak ją szybko rozluźnić, żeby nie miała wrażenia że ją jakoś zbytnio całym spotkaniem naciskam

Gość ależ zazdroszcze
bądź uprzejmy, taktowny i nie staraj się na siłę. I przede wszystkim zapłać za wszystko, wiem każdy mówi o niezależności ale to zrobi dobre wrażenie. I kwiat nie zaszkodzi.

Gość julio abraxas
a co z tym kwiatem się potem robi? to dla niej nie wygodne bo go będzie "taszczyć" cały czas ze sobą, sorry za głupie pytanie ale nie jestem obyty (jeszcze :P)

Gość julio abraxas
up

Gość jf7u6gr4ftd4
wiesz co? jeżeli to nie jest Twoja dziewczyna to daruj sobie tego kwiatka - to może ja tylko speszyć, a mówisz że jest nieśmiała. Jak zostanie Twoją dziewczyną to będziesz jej przynosił kwiatki ;)

Gość julio abraxas
faktycznie , nie będę przesadzał, ale z drugiej strony jest nawet okazja na danie kwiatka, choć nie chcę ryzykować speszenia jej. a możesz mi jeszcze coś powiedzieć na temat tego co zrobić żeby się dobrze przy mnie czuła. z jakimi komplementami nie przesadzać - ja lubię komplementować w nieoczywisty sposób, żeby musiała się zastanowić i lubię obserwować efekt jak po chwili do dziewczyny dociera coś miłego:D

Gość jf7u6gr4ftd4
jak przełamać jej nieśmiałość? uśmiechaj się do niej, nic tak nie rozluźnia atmosfery jak szczere uśmiechy :)

Gość julio abraxas
a czy można zaryzykować np. niespodziewany pocałunek albo przytulenie czy to na pierwszej randce jest absolutnie źle widziane? jak to jest?

Gość jf7u6gr4ftd4
komplement? napewno powiedz jej, że ładnie wygląda ;) dostaniesz na wejśćie plusa i to dużego :P możesz w trakcie rozmowy gdzieś tam rzucić hasło że ładnie się uśmiecha, raczej nie wpatruj jej się głęboko w oczy, takie głębokie spojrzenia onieśmielają jak cholera ;P powiedz, że dobrze Ci się z nią rozmawia

Gość jf7u6gr4ftd4
może nie rzucaj się na nią od razu ale jak będziecie blisko to możesz ją tak przypadkiem złapać za rękę - wyczujesz grunt :p jak nie zabierze od razu tylko się uśmiechnie to może na pożegnanie jakiś całus w policzek albo mały przytulasek :p

Gość julio abraxas
a kwestia ubrania: jestem chyba od niej zamożniejszy ale nie chcę "lepiej niż ona" wyglądać ale chcę też zrobić dobre wrażenie...

Gość jf7u6gr4ftd4
zależy gdzie idziesz ;) może nie zakładaj bluzy z kapturem, ale jeansy, t-shirt i marynarka (taka mniej oficjalna, nie taka od garniaka, jeżeli masz coś takiego w szafie)

Gość jf7u6gr4ftd4
ewentualnie ładny sweter

Gość jf7u6gr4ftd4
o ja tam lubię jak facet w koszuli przychodzi ;P

Gość julio abraxas
kurde ja mam naprawdę porządne marynarki sportowe i chyba przesadzę jak się tak ubiorę, co?