Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona bardzo jestem

ej wiecie co allegro zrobilo?

Polecane posty

Licytuje sobie rzecz. Do końca aukcji minuta więc wklepałam kwotę, zalogowalam się i strzeliłam kilka sekund przed końcem. Wygrałam bo mi przyszło ze moja oferta najwyższa a aukcja zakończona, a tu przychodzi ze aukcja przedłużona o 23h i moja oferta widnieje jako najwyższa teraz. To jest zgodne z regulaminem? Przecież to nie uczciwe1 Jak po zakończeniu aukcji można doliczać czas?!

Gość jjjjjjjjjjjjj66666666666666666
bo wczoraj all szwankowało i przesunieto wszystko o 24h

No ale dlaczego to doliczyli dopiero po zakończeniu aukcji a nie od razu? To chore i nie sprawiedliwe! Człowiek sie cieszy ze wygrał a tu niespodzianka bo allegro postanowiło przedłużyć aukcje i bujaj się :-o

Gość iwonkaaaw
daj linka do aukcji

Gość jedna taka ka
rzeczywiscie, dla mnie fajnie bo przegapilam obserwowana aukcje, patrze, a ona jednak dalej jest :D

Gość mam tak samo........
wygrałam 2 licytacje, na stronie tych przedmiotów był komunikat aukcja zakończona i ja jako wygrana, a po paru chwilach patrzę, a te aukcje wciąż są w obiegu... Masakra! Właśnie wystosowałam do nich pismo. Owszem, była wczoraj awaria, ale w takich przypadkach przedłużają o dobę aukcje kończące się w tym czasie, a nie wszystkie. Ciekawe czy moje aukcje, które kończą się w niedzielę też będą przedłużone, bo na razie wyglądają normalnie...

Ja poprosiłam sprzedającego o odwołanie mojej oferty i odwołał. Niech się bujają.

Gość manka-stanka
ale cos nadal jest nie tak bo mi nie wchodzi allegro

Mnie działa. Musze sobie meliski zaparzyć. Dobrze, ze ten "sprzedający" fajny człowiek chociaż. Kupiłabym w sumie ta rzecz 2 raz, ale okazuje się, ze snajper nie zadziała na przedłużone aukcje, bo je odczytuje jako zakończone, a wątpię żeby mi się sztuczka z wpisaniem kwoty udała.

mi normalnie wchodzi, nawet aukcje wystawiam:)

Gość wbrew pozorom myslenie
nie boli... Pomysl troche, moze wpadniesz dlaczego korzysta sie ze snajpera lub licytuje w ostatniej sekundzie. Powodzenia!

Gość do mam tak samo........
a dlaczego mieliby przedłużać tylko aukcje kończące się w czwartek? Prawie cały dzień nie było dostępu do all, a ktoś wykupił aukcję na 7dni, więc tak naprawdę miałby idąc Twoim tokiem myślenia tylko 6dni. Bardzo dobrze, że przedłużyli wszystkie, bo za wystawienie buli się pieniądze.

Gość ale płaci sie niezaleznie
od czasu na jaki się aukcje wystawia.

Gość tak....można
do mam tak samo........- zgadzam się. To nie wina sprzedawcy, że allegro nawaliło. ale płaci sie niezaleznie- no i co? Skoro ustalam na 10dni to należą mi się 10dni, a nie 9 czy 8. A za 14dni się płaci

Gość ale płaci sie niezaleznie
Nikt nie twierdzi ze mieli nie przedlużac aukcji. Niech przedłużą! Tylko powinni od razu doliczyć ten czas do każdej aukcji albo jakiś komunikat wstawić zeby byl widoczny na każdej stronie, a oni zrobili to tak ze aukcje sie zakonczyly o czasie, ludzie się ucieszyli ze wygrali a tu ni z stąd ni zowąd ta sama aukcja znów ma trwać 23h. Jak ktoś nie wiedzial o wczorajszej awarii to na prawde mógl mieć problem i poczuć się oszukany!

Gość tak....można
mam tak samo........napisała, że powinny przedłużac tylko kończące się w czwartek ja sama jestem w takiej sytuacji, bo aukcja miała się skończyć w czwartek, a została przedłużona. Nie czuję się oszukana, wszędzie były o tym komunikaty, na all, na kafe, na facebooku, na onecie, nawet w każdych wiadomościach, więc ciężko było przegapić

Jednak wygrałam tę aukcję i to za taką kwotę jaka była końcowa wczoraj! Hurrra! Moje aukcje nadal nie są przedłużone, a wg komunikatu Allegro będą, pewnie już po zakończeniu je wznowią..

Ja też wygrałam ale za 20 zl więcej. No ale do przeżycia. Mimo wszystko uważam, ze sposób w jaki te aukcje sa przedłużane jest głupi. Czyli teraz nie warto wcale licytować bo wszystko będzie i tak przedłużone?

jeśli trwały w czwartek podczas tej długaśnej przerwy to będą przedłużone albo już są. Moje w taak zwanym międzyczasie zostały przedłużone do poniedziałku, no ale to już jest widoczne czarno na białym i nikt nie będzie zdziwiony.

Gość nie boj sie masazu dzieki
co znaczy slowo "ej" ktorego uzylas? widac , ze do szkoly mialas pod gorke a ksiazki na oczy nie widzialas. I takie cos ma dziecko. Wstyd!!!