Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Przegrałem życie...

Polecane posty

Gość IMO13855
Tylko nie śpij na swoich cyckach.

Gość sdzada
sortowanie śmieci, wódka i prostytutki... jedyne co mnie w życiu czeka to naucz się jakiegoś fachu: kierowca c+d z językiem niemieckim murarz, tynkarz, malarz z językiem niemieckim lub angielskim

Gość IMO13855
ten ostatni niedziel "Po uczuciowym przyjdzie pora na erotyczny..." Tam lepiej nie idź, bo niechcący możesz wygrać życie, albo zwariować od ilości wklejanych zdjęć KUTASÓW. :classic_cool:

Gość sdzada
czasy zamierzchłę były lepsze, łatwiejsze nie to co teraz myślisz ,że mamy jeszcze szansę? dla szarych ludzi dzisiejsze czasy są najłatwiejszymi czasami w zarabianiu pieniędzy. nigdy nie było tak prosto

Gość IMO13855
Kocie - nie nazywaj mnie Pchłą, bo to takie chłodne. :classic_cool:

Gość na jesienne wieczory
a po Co ty o tym rozpisujesz i zakladasz w kolko ten sam topic. Wszyscy juz wiedzą, ze przegrales życie. Szukasz tu pocieszenia? Łudzisz się, ze ktos wyciagnie do Ciebie pomocną dłoń. A moze liczysz na to, ze jakaś śliczna, inteligentna, wykształcona, zaradna, młoda kobieta zakocha się w Tobie i będziesz zył dlugo i szczęśliwie? Nie wiem, po co te topici, skoro odrzucasz wszystkie rady i słowa pocieszenia to po co tu piszesz. Chcesz byc w centurm zainteresowania? bo nikt nie zuwaza cie w zyciu wiec probujesz to sobie zrekompensowac na kafeterii? Jaki masz cel a moze dązysz by inni rowniez przez Twoje marudzenie zniechęcili sie i poddali. Skoro twierdzisz, ze przegrales i uwazasz, ze tego nie mozesz zmienic to zaakceptuj ten fakt i przestac w koloko o tym pisac, lub posluchaj dobrych rad, zastosuj je w zyiciu, zmien siebie i stan sie zwyciezcą. Wszystko zalezy od Ciebie. Jeśli nie wiesz, kto jest odpowiedzialny, za to jak wygląda Twoje zycie, popatrz w lustro.

Gość na jesienne wieczory
jak chcesz z sobą skonczyc, to jaki problem, jest wiele mozliwosci, w necie na pewno znajdziesz cos odpowiedniego dla siebie. Skonczysz ze sobą, przestaniesz sie męczyc i po co o tym tyle pisac.

Gość IMO13855
Kultura mam na drugie "Pchła w piekarniku jest wystarczająco ciepła?" Pchła woli być otulona, ciepłym, Kocim futerkiem. :classic_cool:

Gość Jadzia katoliczka
Wieczne odpoczywanie racz Jemu dać Panie.

Gość IMO13855
Kultura mam na drugie "Zoofile są wśród nas" Kot to też zoofil? Wszakże lubi bawić się myszką. :P "Handel kotami powinien być pod nadzorem" Golenie ich futerka także. :classic_cool:

Gość IMO13855
Ja także udaję się w stronę łoża, a raczej chyżo skaczę, ku zakłopotaniu Kociej nacji. 🖐️