zmartwiona88 0 Napisano Wrzesień 9, 2011 Witam, chciałam się dowiedzieć czy grzybica warg sromowych może mieć jakiś wpływ na okres? tzn. czy przez grzybice może spóźniać się okres? chce poznać waszą opinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zmartwiona88 0 Napisano Wrzesień 11, 2011 hallo czy jest ktos kto moze mi odpowiedziec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BezchmurneNiebo 0 Napisano Wrzesień 11, 2011 Mysle ze nie pwinno byc zadnego wplywu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwona24 0 Napisano Wrzesień 12, 2011 Grzybica nie ma żadnego wpływu na okres, tyle razy już ją miałam i okres mi się nie spóźniał, dlatego to na pewno nie to. Przy okazji mogę Ci polecić Provag żel, bo to on mnie wyleczył z infekcji, i jej nawrotami, smarujesz na noc po myciu, zakwasza środowisko pochwy więc tworzy barierę ochronną, polecam. A tak w ogóle to może zrób test ciążowy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Wrzesień 12, 2011 Stan zapalny dróg rodnych (samych warg sromowych to już chyba niekoniecznie) może przyczyną opóźnienia się miesiączki, ale zdarza się to stosunkowo rzadko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach