Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zle mi z tym............m

scięlam włosy i teraz strasznie załuję

Polecane posty

nie wiem co mnie podkusilo, wczesniej mialam taka dlugosc wlosow i sie w niej nie czuje, teraz mialam do ramion i scielam na dlugosc przed ramiona, co mnie podkusilo? siedze i rycze wiem ze nic na to nie pporadzicie ale chcialam sie wyzalic:o

Gość ljk
Też tak miałam, miałam długie włosy, chciałam zmienić fryzurę, fryzjerka mnie fatalnie obcięła, musiałam robić poprawki. Z włosów długich zrobiły się krótkie :( Nie mogłam na siebie patrzeć, nie cierpię krótkich włosów, czułam się w nich jak facet. Od tamtej pory mam problemy z ich zapuszczeniem - rosna wolno, więc jak już coś wyhoduję, to musze skracać, bo sie rozdwajają :(

Gość lekmfoelfeo
to tylko wlosy odrosna za jakis czas nie przejmuj sie zawszze mozesz spiac czy cos ja tez obcielam i to sama:D efekt tragiczny mama poprawila i teraz chodze w kitce i mam to gdzies;) czekam az odrosna

Nie przejmuj się - to tylko włosy :) Może powinnaś pójść do jakiegoś dobrego fryzjera?

Gość Echo.
włosy nie chuj - odrosną :D ja też kiedyś ścięłam na krótko i miałam problemy z zapuszczeniem, ale zaczęłam łykać witaminy i myć je szamponem z czarnej rzepy - już mam do ramion, widać postępy :D

Gość rgrdtgdfgdx
ciesz się, że masz choć trochę długie ja kiedyś postanowiłam WYCIENIOWAĆ poszłam do fryzjerki opowiedziałam jaką chce fryzurę (chciałam właśnie przed ramiona zaczęłam czytać gazetę ona mówi gotowe patrze w lustro a ta mnie zrobiła na hiacynte bukiet - nie wiem czy kojarzysz, ale to takie włosy a la stara baba, krótkie, pozakręcane, wyglądałam jak baran wróciłam do domu i 3 dni potrzebowałam aby się odwazyć wyjsc z domu ostrzegałam fryzjerke, ze mi się kręcą, ale nie posłuchała tak krótko scieła, że nawet wyprostować się nie dało ehh ale jest jeden plus, odrosły zdrowe, silne włosy, nie farbowałam od tamtego momentu i ciesze się nawet że tak się stało tak więc głowa do góry

tak wiem ze odrosna ale najbardziej sama na siebie jestem zla mialam kiedys takie wlosy tzn takie krotkie nie czulam sie w nich dobrze wiec zapyuszczalam mialam juz do ramion czyli takie jak chcialam cos mi odbilo i scielam, boze ale ja glupia😭 zle sie z tym czuje, wczoraj bylam na imprezie mialam wisielczy humor patrzylam tylko na inne dziewczyny i ch dllugie wlosy:O

Gość lekmfoelfeo
ja to sie boje isc pocieniowac:o teraz mam do ramion poczekam az odrosna jeszcze i moze sie odwaze

wiem co czujesz autorko ,przechodziłam to z 2 tyg temu miałam wlosy za ramiona i wymyslilam sobie ze w fryzurce na boba bede wygladac lepiej ,oczywiście powiedziałam sobie że zaryzykuje co mi zalezy.Nie dość ,że ściela mnie nie na boba tylko na rowna dlugość to jeszcze ściela mnie o poowe krocej niz chcialam -mam do szyji!! też miałam chwile zalamania i ryczałam .Ja mam kase na przedluzanie wlosow a ty jak nie masz to kup sobie chociaż clipy:)

Gość Echo.
ja mam taką jedną fryzjerkę, która zawsze tnie tak jak ja chcę i nie partoczy. Taka fryzjerka to skarb :classic_cool: sama idę teraz do studium fryzjerskiego i mam nadzieję, że nie będę partolić ludziom włosów :D

dzieki dziewczyny za pocieszenie a najlepsze jest to ze siedxac na fotelu jak rozpuscilam wlosy to kobieta co siedziala obok powiedziala ze ladnie wygladam i ze mam nie scinac😭 boze jaka ja glupiaaaaa!:(:(:(

jenn sztuczne włosy są szalenie niepraktyczne przez co upierdliwe w życiu codziennym wieć lepiej sobie zapuszczaj;)

Gość biedronka_bez_ogonka
oo Jenny się obcięłaś?? :) pewnie i tak ładnie wyglądasz :)

Gość biedronka_bez_ogonka
ja teraz zamawiam na clip on włoski :) bo nie doczepie nigdy więcej.. niedawno zdjęłam i nie mam połowy włosów..

włosy nie kapusta - odrosną :P Ja ściełam włosy do pasa :) Teraz mam króciutkie. Fajnie :) Wygodnie :) Długie włosy miałam ponad 10 lat :P

Gość tak,jak mowia dziewczyny-wlosy
odrosna.Ja swoje za lopatki wlosy tez musialam sciac,bo byly okropnie zniszczone.Odrosly zdrowe,mocne i lsniace,wiec nie ma tego zlego,co by na dobre nie wyszlo:) moja kolezanka miala piekne,geste wlosy prawie do pasa przez cale swoje zycie i przed swoimi 39.urodzinami postanowila sciac na krotko i takie juz zostawila.Pasuja jej nawet bardziej,niz te dlugie:P

Ja niedawno ścięłam włosy z takich do poasa na krótkie i jestem zachwycona :) gdyby nie były farbowane mogłabym je sprzedać za niezłe pieniądze :/

Gość a co!
odrosnął

Gość ldldgh
hahahaha, chcialabym zobaczyc teraz oftke pieknej jenni, pokaz sie kobieto

Znam ten ból, obecięłam z długości do pasa, na długość do połowy szyi, to było 2,5 roku temu i nie mogę zapuścić z powrotem :( Mam kręcone więc im dłuższe tym ładniejsze, a wzięło mnie na fryzurę a la Sonic the hedhehog czy jakoś tak ;( Teraz mam 4 cm za ramiona i są pocieniowane wzdłuż, już to lepiej wygląda, ale i tak ubolewam bo muszę co pół roku ścinać 4 cm :(

Gość ldldgh
Jenni, pokaz sie w nowej fryzurce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość umami
Głupie pizdy z poczuciem kobiecości ulokowanym we włosach. Jakbyście miały mózg, to tam by się ono znajdowało.

Gość do postu wyyyzejj
wlosy dla kobiety sa bardzo wazne potrafia jej dodac urody lub odjac jakbys mial mozg to bys potrafil to zrozumiec:p

Gość gość
Od dawna korci mnie żeby sciac na bardzo krotko wlosy. Mam troszke za ramiona, i strasznie mnie wkurzaja, cały czas je spinam czy zwiazuje bo rozpuszczone mnie wnerwiaja. Dlatego coraz bardziej mysle zeby sciac.

Gość gość
Ja mam do polowy plecow i czesto slysze "dobre rady" kolezanek zebym je ściela itd, a sa ladne wiec nie mam zamiaru, moze jak bede starsza to zetnę np jak bede miala ponad 30 lat, ale tez nie na calkiem krotko :)

Gość melka

ja natomiast miałam piękne długie kręcone po tyłek włosy ale byłam tak głupia ze wzięłam nożyczki i ucięłam trochę za ramionami poszłam do fryzjerki żeby mi to poprawiła i teraz są przed ramionami i płacze któraś noc włosy przestały się kręcić i nwm co mam robić płacze już któraś noc te wcześniejsze włosy były moim atutem zapuszczałam je całe życie i teraz nwm co robić proszę podajcie mi jakieś witaminy na porost wlosow