Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ,mmama chora

proszee doradzcie..........jestem chora.........dziecko.....

Polecane posty

Gość ,mmama chora

nie wiem co robic, nie wiem co jestg mojej corce ma 13mies. ma katarek wiec chyba przeziebiona? przeciez tgakie male dziecko nie powie ze gardlo boli czy glowa...... ma katar juz 2 dni daje jej krople na katar i wit c ja sie od niej zarazilam tez mam katar ale mnie boli bardzo gardlo glowa kurcze chyba powinnam z nią pojsc do lekarki w poniedzialek????? kiedys juz tak z nią u lekarki bylam z katarem to powiedziala ze ma tylko katar nie ma czerwonego gardla ze wszystko ok. rzeczywiscie potem przeszlo........... kurde......ne wiem co robic// a do tego ona krzyczy jest nerwowa ciezko jej zasnac i wogfole nie chce sie bawic.......... nigdy taka nie byla...moze to od zęba bo jej drugi rosnie"?? juz nie wiem CZY DAWAC JEJ LEK NA BOL NP. BUFENIK CZY MASC NA DZIASLA CZY JAKIES COS NA PRZEZIEBIENIE CZY TYLKO KROPLE NA KATAR.

Gość resursy29
jakie dajesz krople na katar? kup w aptece euphorbium i psikaj nim 4 razy dziennie oo 1 razie do kazdej dziurki po drugie kup otrivin dla dzieci albo nasivin soft i psikaj na noc po 1 razie, bedzie jej lepiej oddychac:) i najwazniejsze,musisz odciagac katar! masz fride? albo katarek? jak nie to koniecznie musisz kupic,jak nie bedziesz odciagac kataru to cay bedzie jej spływał i masz zapalenie oskrzeli murowane!! na noc tez jak widzisz, ze boli ja gardełko, czy moze dziasełka od zabkow to daj nurofen/bufenik/ibufen D ..zalezy co masz:)

Gość z katarem chcesz
leciec do pediatry :O wez sie opanuj kobieto

Gość ,mmama chora
mam nasivin daje jej to 3 razy dziennie po kropli mam tez fride odciagacz kataru i odciagam tym co godzine i tak 4 razy dziennie psikam marimerem-sol morska mam tez wit c w kroplach na dziasla dentinox mamy ale nie wiem czy to dziasla ja bola i krzyczy i placz czy przeziebienie ja meczy

Gość baiula
moja córka tez jest chora ma 8 miesiecy za pierwszym razem jak miała gardło chore tomiała gorączke nie chciała jesc i katar teraz jest kolejny raz chora poszłam z nią do lekarza bo kaszlała i miała katar bez goraczki a co sie okazało że to gardło dostała antybiotyk więc radzę Ci jedz jak najszybciej z dzieckiem do lekarza napewno w weekendy ktos przyjmuje nie czekaj bo na co?? duzo zdrowka

Gość sliweczka....
jak jest nerwowa to sie zle czuje ...zamiast pytac na kafe idz do lekarza ...:P

Gość resursy29
autorko, to w takim razie pozostan przy tym co dajesz, polecam dokupic to euphorbium bo szybko po nim katar mija, bez powiklan..moze tez masc majerankowa,koszt 2 złote a pomaga lepiej oddychac:) gdyby nic sie nie polepszyło to umow sie w poniedzialek do pediatry:) zdrowka dla was :)