Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anexxis

i dlaczego skasowany mój temat, skoro pytanie było sensowne ?

Polecane posty

Gość anexxis

moderatorkom sie nudzi? wiec powtórzę pytanie, po co wchodzą na forum osoby które obrażają matki ?

Gość D.BillI
żeby był ruch w interesie

Gość do tej ajbiemm
bo sie komus potwornie nudzi i ma ciezkie zycie?:)

Gość anexxis
Zadałam kulturlanie pytanie, bez przekleńst i jaka zołza mi skasowała temat ? A durnowate osoby wypisuja dalej co chcą. Czy to jest jakieś celowe działanie ? jestem matką jednego dziecka, w ciąży z drugim i interesuje mnie tamtyka tego forum a nie opinia innych "nie-mam", że dla nich przegrałam już zycie, że jestem pasożytem żyjącym na koszt państwa, że wyglądam na pewno jak rozczochrana ropucha itd

Gość mleko mamy
to po co pytasz jak nie interesuje cie zdanie innych?widocznie moder uznał to za niewazne i skasowal?

niektóre wypowiedzi mówia wszystko o jego autorze. każdy może sie wypowiedziec ale dlaczego obraża sie innych? bo maja inny punkt widzenia? każdy ma do tego prawo czy sie to komus podoba czy nie.

Gość do tej ajbiemm
anexxis - wiesz co, miej to głęboko w doopie:) skoro nie uważasz się za pasożyta i ropuchę olej to...ja sram na takie posty idiotów, którzy nie mają nic innego do roboty, tylko siedzą na forum i wszystkich wyzywają, mają coś z głową, dlatego mnie to nie obchodzi co piszą...