Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MadMisioo

związek z niepewnym uczuciem??przerwa??powrót??

Polecane posty

Gość MadMisioo

sytuacja jest dość skomplikowana... byliśmy ze sobą 2 lata, było "cudownie" mówiła że kocha że żyć nie może... jakieś 2 miesiące temu zaczęła flirtować z innymi facetami tak dość konkretnie, z jednym nawet się spotykała bez mojej wiedzy.. niby "przyjacielem" dawaliśmy sobie nawzajem szanse... w końcu się rozstaliśmy.... po ok 1-2 tygodniach się zeszliśmy... trochę szczerych rozmów na temat tego czego nam brakowało itd. pomogło.. z tym że ona teraz mieszka 300km odemnie... planujemy ze sobą zamieszkać.. żeby odbudowywać ten nasz związek... ona mówi że kocha zawsze będzie kochała ale nie wie czy taką miłością jak ja.. fizycznie , sex , emocjonalnie niby wszystko jej pasuje... ale stwierdziła że jak mnie nie ma to wariuje a jak już mnie ma to nie jest pewna... o co qwa biega?? nie jest już dziewczyna co ma 17 lat mamy oboje po 26... co mam z tym fantem zrobić... wiem że ją kocham ale co dalej?? czy warto walczyć? z niepewnością?

Gość dvvd80908
napisałabym coś ale się powstrzymam...

Gość MadMisioo
heh o to chodzi że my byliśmy blisko przez te dwa lata.. teraz wróciła w swoje rodzinne strony żeby pozałatwiać różne sprawy.. na miesiąc wyjechała... a chodzi mi o to czy warto rzucać wszystko wyprowadzić się do innego miasta by spróbować popracować nad tym wszystkim razem..