Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chłopakszukakochanki

Szukam Pani 40+

Polecane posty

Gość potencjalna
i fajny się okazał...ten morza szum...:)

Gość niezaspokojona koteczka @
Panie-hokej raczej nie, ale pokonywanie drogi z prędkością światła to chyba tak :D wygląda to tak jakbym miała jakieś adhd :O:D Potencjalna -ale na mich saneczkach to byś prawie jak na samej dupce bo brakuje szczebelków do siedzenia :D to dopiero byłyby doznania (nie tylko erotyczne ;))

No to ja pierwsza ucieknę i się ładnie pożegnam, bo mi jakiś męski palec grozi z naprzeciwka i pokazuje kierunek łóżko :D Dobrej nocy wszystkim :)

Gość potencjalna
Koteczka, za to jeżdżenie na tyłku...pokutowałam nieraz.. Raz tak odmroziłam, że sąsiadki oglądały, matka wszystkich na ratunki wzywała! Ale był wstyd... Ale nie przełożyło się na ich jędrność obecnie, niestety..:D

skoro wybiła moja godzina, to niech tak będzie, żegnam się z Wami i życzę dobrej nocki :-) Mam wrażenie, że ktoś ma problemy z "wątrobą"....czegoś nie trawi...wręcz zaczyna pojawiać się "żółć"....A to jest już chore... Trzymajcie się ciepło, bo zima tuż, tuż...

Gość potencjalna
Miłej...zapewne... nocki Koteczka :) Twój Luby, pierwsza klasa!

I to był błąd Potencjalna :D trzeba było tym tyłeczkiem nie po lodzie szurać tylko po jakiś zagubionym narciarzu :D Nie no uciekam, bo mi jeszcze chwile a wleje ten człowiek ręką po gołej dupie i dopiero będzie :O z facetami nie ma żartów :D

Gość potencjalna
Dobrej i dla Ciebie Facet :) Niech Ci się przyśnią... Wiesz...co...:) jeśli trafnie kojarzymy siebie nawzajem...:)

Gość potencjalna
na narciarza trafiłam kilka lat później... I nie był to Małysz...:( pokutuję do dziś...

Dobry wieczór... witaj potencjalna....niestety, nie kojarzę, cały dzień myślałem i myślałem i nic nie wymyśliłem...I na dodatek nic mi się nie przyśniło... Może dopomożesz jakoś mojej pamięci???

Gość potencjalna
Witaj Facet :) skoro nie kojarzysz, to pewnie pomyłka. Albo po prostu nie pamiętasz moich wpisów, były nieczęste. A może to był ktoś, kto ma podobny styl...:) Pisałeś kiedyś pod innym czarnym nickiem? Ty pierwszy zadałeś pytanie, było do mnie? Ale czy to istotne w sumie..? Tak to już jest, że może krążymy tu czasami wspólnie nawet o tym nie wiedząc... Aura niezmiennie jesienna u Ciebie? (bezpieczny temat...pogoda..:))

Gość potencjalna
pewnie kłopoty jakieś, zmęczenie..? Nie jesteś dziś "nastrojonym" poszukiwaczem...:)

Gość potencjalna
nie mówię, że jestem pewna. Tak tylko zapytałam... Przepraszam :)

Gość potencjalna
czuję, że podpadłam... Nie szkodzi :) Sonduj, sonduj... Nie nadążam..?

O rety ! To ja się nawet nie przyznaję do swoich grzechów bo rozgrzeszenia na pewno nie dostanę :D Dobry wieczór :)

Gość potencjalna
I Tobie spokojnej nocy... Myślę, że myślimy o czymś zupełnie innym...:)

i od razu dobranoc :(

Gość potencjalna
Witaj Koteczka:) myślałam, że już nie zajrzysz w obawie przed "groźnym" paluszkiem Lubego...:)

Gość potencjalna
to "dobranoc" było dla mnie :D Myślę, że jakoś...coś...się pogmatwało... Wzięliśmy się z Facetem nie za te osoby, co trzeba.. Omyłkowo pewnie pomyślałam, że On, to ktoś... i na odwrót..:) Czasem tak bywa...