Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boleslaw

Zaręczyny

Polecane posty

Gość ja miałam super romantyczne
no i ty chłopie wybadaj jaki ma gust....ja np nie znosze żółtego złota, lubie skromną biżuterie, dla mnie nie musi byc z brylantem no musisz takie rzeczy wiedziec jak nie nosi pierscionków to raczej cos skromnego z niewielkim oczkiem

ehhh jestem miesiąc po slubie i tak mnie naszło na wspomnienia;) to napisałam co moze sie dziewczynie spodobac ;) powodzenia!!!!

Gość Podrozzycia7654
Moj oswiadczyl sie w gorach, oboje uwielbiamy wedrowac, weszlismy na szczyt, szczesliwi, zmeczeni, ja robilam zdjecia, widok byl przepiekny, on do mnie podszedl od tylu, pocalowal w szyje a jak sie odwrocilam to trzymal pudeleczko w reku, kleknal i zapytal czy zostane jego zona:) Piersconek okazal sie nieco za duzy ale zmniejszylismy u jubilera:) Jak nie bedziesz pewny to lepiej kup troche wiekszy niz mialby byc za maly

tez pięknie i romantycznie

Gość wielka mrówka
Zabierz ją w sobotę z samego rana na wycieczkę po "złotym szlaku" (po drodze jest wypożyczalnia rowerów więc część trasy pokonacie pieszo, część wieczorem) jak się już zmęczycie, przystaniecie coś zjeść (możesz sam coś przygotować) kiedy wyjdziecie w dalszą trasę i już się zbierzesz...oświadcz się dalej żeby podtrzymać atmosferę warto dziewczynę zabrać na kolację do dobrego lokalu (nie musi być restauracja z prawdziwego zdarzenia - dobry będzie lokal z przyjemną, przytulną atmosferą). Zaoszczędź trochę pieniędzy na noclego taki jak "pensjonat pod lipami", kupcie wino- spędzicie romantyczną noc. Rano zjecie pokrzepiające śniadanie i szczęśliwi wrócicie do domu

Gość wielka mrówka
drobny błąd- część trasy pieszo część rowerem :) a nie wieczorem :)

Gość wielka mrówka
a wszystko po to, żeby twoja dziewczyna poczuła się jak prawdziwa królewna :)

Gość Boleslaw
A gdzie jest ten "złoty szlak" ? Teraz już nie wiem na jaką propozycje się zdecydować wszystkie wydają się być dobre...

Gość Boleslaw
W sumie mogę połączyć te 2 propozycje razem :) na pewno jej się to spodoba :)

Gość wielka mrówka
powodzenia, oby powiedziała "tak":)