Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

michalina87

4 posiłki co 3 godziny START

Polecane posty

WItam, dzis startuje z waga 107 kg przy wzrosci 177 cm. Mam zamiar jesc 4 posilki co 3 godziny i tak śniadanie do 300 kcal 2 sniadanie do 200 kcal obiad do 350 kcal kolacja ok 150 kcal zaczynam od 8 rano czy uwazacie ze schudne w ten sposob?:)

ja bym sie chetnie dolaczyla :) sposob wydaje mi sie ok :) ja waze 90 kg przy wzroscie 177 cm... mowisz ze jutro o 8 zaczynamy?

a sposob jest ok - w miare czeste posiłki a małe :) tylko jeszcze troche ruchu by sie przydalo :)

WItam Cie:) ja zaczelma juz dzis,ale mozesz od jutra:) moja znjaoma schudla takim sposobem ponad 20 kilo wiec mysle ze jest skuteczny, aha odrzucila ziemniaki i chleb i tego tez nie jem ale jesli ktos sie zmiesci w 1000 kalorii mozna sprobowac z tymi produktami:)

Gość turkusova..
może jeszcze ćwiczenia do tego bo będziesz miała obwisłą skórę

na poczatek spokojnie z cwiczeniami, ta znajoma cwiczyla tylko 8 minut abs chyba tak sie to nazywa i nic wiecej i skore ma ok, aczkolwiek pozniej pomysle o jakims fitnesie

Gość turkusova..
spokojnie hehe :D ćwiczenia na pewno Ci nie zaszkodzą szczupłe osoby też ćwiczą i nie szkodzi im to :D wątpię że będziesz miała ładną figurę bez ćwiczeń pod ubraniem może i wyglądać ok ale nie w kostiumie chyba że wypukły brzuch, ochlapły tyłek itp to ładna figura

dziekuje za wsparcie, jakbym zaczynala z takim zamierzeniem ze bede miec brzydka skore to juz by mi sie odechcialo:)

Gość chorajesteśigłupia
Jak się tak spasłaś to nie ma co robić głodówek. Najpierw schudnij z paręnaście kg ćwiczeniami i jedzeniem-kiedy-jesteś-głodna bo inaczej skończysz na rozregulowanej przemianie materii i większym rozmiarze spodni ...

Gość chorajesteśigłupia
cholera wiesz że dokładnie jest ciebie dwa razy więcej niż mnie przy prawie takim samym wzroście... :O... Nie głoduj, zacznij od 1500kcal żeby nauczyć się normalnie jeść. http://www.dietamontignaca.com/ to jest dobry sposób, powolny ale skuteczny bo zmienia to jak się je. Nie potrzebna ci głodówka bo nie wytrzymasz.

witam,ważę więćej jestem na diecie od srody:))))zyczę powodzonka i zapraszam tez do mnie,acha krytykow jest tu pelno ..olej to mnie tez probowali zdolowac,,ale zaparlam sie i wierze ze nam sie uda :))))

wlasnie mialam napisac cos o swoim menu:) zaraz poczytam Twój watek na obiadek proponuje: ryz parboiled z podsmazonymi pieczarkami, jajecznice, rybe, piers z kurczaka gotowana

myślę,że jedzenie co trzy godziny ok, ale 1000kcal dziennie to za mało, sama tak się odchudzałam a teraz nie mogę zjeść kilka kostek czekolady bo waga od razu skacze w górę... lepiej chudnąć wolniej niż potem mieć efekt jo-jo... tak tylko postanowiłam się wtrącić ;D

a wcześniej ile mniej więcej kalorii spożywałaś dziennie ? bo ,żeby np chudnąć jeden kg tygodniowo to wystarczy odjąć 1000kcal od swojej wczesniejszej dawki dziennej.