Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nesteee

co powiedzieć przez domofon

Polecane posty

Gość nesteee

Co można powiedzieć przez domofon, kiedy idzie się do znajomego? Tylko że ten znajomy nie mieszka sam, a tamtych osób nie znam. Nawet jeśli on odbierze to też raczej nie poznam po głosie, czy to on mówi czy nie. Co radzicie?

Gość uulccccccccccccciiiiiiiiiaaaaa
ja do x . jest w domu

no własnie przez internet ludzie nie wiedzą takich podstaw... więc tak: "dzień dobry, czy jest X ? można poprosić? " zresztą każdy domyślny który odbierze od razu po zapytaniu o daną osobę skapnie się,że ma ją podać :)

Zapytaj się, czy potrzebują lodówkę. Kiedy powiedzą, że nie odpowiedz, żeby w takim razie ją znieśli :P

Gość haameryjański
Ja zawsze mówię: Dzień dobry ja do Kasi. Znajomi czesto uprzedzaja, ze mam wpasc, a jesli bez uprzedzenia ide to do domofonu mowie czy mozna prosic Kasie? wtedy pdochodzi kasia i do niej mowie z czym przychodze. Co z problem.

Gość ptasiek nastroszony
zadzwon ze dwa razy i zapytaj Józek? a potem zadzwoń i przedstaw sie jako józek i zapytaj czy nikt do mnie nie dzwonił

to jest takie straszne ze trzeba sie przygotowywac do tego wczesniej pytajac na forum?? powiedz ze jestem asia i przyszlas do Michała