Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pink_Panther

Co sądzicie o legginsach?

Polecane posty

Przyodzienie to wszak budzi niesamowite kontrowersje. Jedni sadzą, że to wiocha rodem z lateks show w klubie nocnym, a inni uważają, że fajne wdzianko. Zatem prowadzę oficjalną sondę na kaffe- czym są dla was legginsy i ile znaczą w waszym życiu(:D)? Tak mnie natchnęło na topik o modzie, bo widziałam w innym temacie kilka fajnych zestawów. :P

Gość wiocha , zalezy ile masz
lat jesli sporo po 20tsce to zapomnij bo zrobisz sobie obciach 🖐️

Gość ecfhvgjbn
no i zaraz cream wskoczy na swoj ulubiony temat o legginsach :D

jak masz w glebokim powazaniu opinie ludzie to sobie chodz 🖐️

a te linki to po co? 🖐️

Jesoo, to leginsy są uważane za jedno z najbardziej wyuzdanych wdzianek? :D Takie cuda na kiju, to jeszcze oczy moje nie widziały. Oczywiście opinię ludzi w tym temacie nie przekładam na swoją, pytam z ciekawości i chodzić w nich będę nadal. :P Luser, jam przecież młoda, stara panna, nie wiedziałeś? :D Tak już skoro zszedłeś na ten wątek- nie sądzę, żeby zakładanie legginsów wiązało się z automatyczną defloracją. :D

Ja lubię tylko te w wersji zaraz za kolano, bardzo dobrze na mnie wyglądają do mini sukienek i tunik nie odbierając swobody i ciepła wersji bezlegginsowej takiego samego stroju. Oczywiście w upały nie wchodzi w grę

Nie , nie wyglada fajnie 🖐️ mlode dziewczyny powinny pokazywac nogi a nie ubierac sobie rajzury 🖐️

Właśnie te krótkie legginsy są dla mnie jakieś takie dziwne, najlepsze są klasyczne, długie. :P Orandż, wiesz, nie każde dni są tak gorące, żeby pomykać w spódniczkach i spodenkach. ;) Wtedy zostaje jeszcze taka alternatywa, która mi się osobiście bardzo podoba. :classic_cool:

Gość Marek....................
leginsy są bardzo seksowne na kobietach / dziewczynach które są bardzo szczupłe a wręcz chude - wtedy super ciałko się opina :P :P :classic_cool: i dodaje to seksapilu każdy kilogram nadwagi już źle wygląda w legisnach bo wtedy zaczyna wszystko zwisać, nawet kobiety bardzo wysportowane, umięsnione niezbyt fajnie wyglądają w leginasach leginsy tylko dla chudych !!!

To juz od legginsow wole klasyczne dopasowane spodnie 🖐️

Jak zakładasz legginsy to zakryj tyłek, żeby inni oczu nie musieli zakrywać :P W większości przypadków wyglądają tragicznie.

Pinky, na szczęście o gustach nie ma sensu dyskutować. Ja bym sie w długich nie pokazała za nic w świecie, Ty w krótkich. I dobrze, przynajmniej nie jest nudno :)

Gość piczkaxxxxxxx
na szczupłych dziwczynach wygladają zajebiscie ale jak taki pasztet 70 kg sie w to wbije to masakra czasem widze kaszaloty w takich pólprzeźroczystych i im majty widac , do tego przykrótka tunika :O rzygac sie chce

Są fajne, pod warunkiem, że nosi się je do czegoś dłuższego, a nie lata z odkrytym tyłkiem.

no ja też jestem szczupła i nie niska, ale legginsy - krótkie tylko do czegoś całkowicie zakrywającego pośladki

Też wyznaję zasadę, że lepiej tyłek zasłonić w legginsach. Czułabym się nago w krótkiej bluzce zestawionej z nimi. :P Nie mówię, że to jakieś wyuzdane strasznie, ale po prostu lepiej się czuję.

Gość piczkaxxxxxxx
dokładnie , podstawa to zakry dupę i .żeby nie było widac z przodu bułeczki :D przeciez leggi są jak bardzo bcisłe spodnie więc jak moga sie nie podobac :classic_cool:

Gość frq2rrw3
Dla mnie są zbyt popularne, podobnie jak rurki. W tej chwili jakieś 4/5 młodych dziewczyn ubiera legginsy/rurki, tunikę najlepiej z jakimś nadrukiem i wstrętne baleriny. Do tego wielka torba albo listonoszka i grzywka na bok. Często na tunikę zakładają marynarkę z podwiniętymi rękawami... nuuuuuda