Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lexie22

dlaczego faceci nie chcą się wiązać z atrakcyjnymi kobietami???

Polecane posty

Gość lexie22

jak wyżej mam 22 lata i od dłuższego czasu jestem sama i co najdziwniejsze nikt się mną nie interesuje, pomimo tego, że jestem atrakcyjna i do tego mam cos w głowie, a ci co się interesują to w wiadomym celu, mam już tego dość:/

Gość The Lol
może wcale nie jesteś taka atrakcyjna, masz np. męską figurę. Faceci bardziej lubią takie biodrzaste, z wąską talią.

to nie tylko moja ocena:) zajmijcie się odpowiedzią na pytanie a nie kwestionowaniem mojej urody

Gość kmas
Pewnie jesteś niedostepna, albo sprawiasz takie wrazenie.

Mam ten sam problem, uroda to przekleństwo.Największe powodzenie mają te lekko powyżej przeciętnej.

Gość szczeryyyy
a może dlatego, że faceci nie lubią samochwał.... a coś mi się wydaje, że do takich należysz... z całym szacunkiem, ale jakoś mam wrażenie, że po drugiej stronie siedzi smok wawelski, który ma wysokie o sobie mniemanie - znałem takie panie - dziwiły się tak jak Ty... Ale prawda jest jedna - rzeczywiście atrakcyjna kobieta jest adorowana przez stado samców - wśród nich zdarzają się również ci, co chcą tylko przedymać A kobieta średnio atrakcyjna skupia zwykle wokół siebie tylko tą grupkę samców od dymania (bo na jeden raz, to przyjemnie jest nawet ze smokiem - oczywiście bez przesady)

Gość fhfhfrh
szczery ma racje - zgadzam sie w 100% jako facet - zgodnie z jego analiza jesteś pewnie po prostu brzydka lub pusta po samej wypowiedzi widać jaką masz samoocenę włąsnie problem moze lezy w zbyt wysokiej samoocenie??

...coś w tym jest ...jest jakaś dziwna więź między urodą i próżnością ..ewentualnie ozięblością ;) ...to nie przeklenstwo samej urody ...wszyscy kochamy piekne kobiety :) przyczyny szukaj gdzie indziej

Gość Figlarka6666
A ja z tego co mi wiadomo mam ponadprzecietna urode (chociaz sama nigdy tak nie uwazalam ) - jestem miss uniwerka (nie powiem ktorego rzecz jasna) i mam juz 4. chlopaka, a mam dopiero 22 lata (z poprzednimi to ja zrywalam). Sama bylam najdluzej 2 miesiace od 16 roku zycia. Moze problem wynika ze zlej samooceny i glebokim przekonaniu...

czy wy myślicie ze ja przy ludziach jestem narcystyczna i się przechwalam nie wiadomo czym? ja myslę, że wy poprostu macie uprzedzenie co do takich kobiet i tyle, że jak ładna to pewnie dumna jak paw i takie tam, ja poprostu jestem świadoma swego wyglądu, to nie znaczy jednak, że wszędzie to ogłaszam, dodam, że nie jestem również plastikowa, nie mam tlenionych włosków, nie chodze na solarium i nie robię tipsów

Gość Usuwacz chwastów
przyczyny swego braku powodzenia szukaj gdzieś indziej - na pewno nie w atrakcyjności...

Gość ssssssssssoki
tia - zbyt atrakcyjna, żeby mieć chłopaka - takie rzeczy tylko w filmach - ja mam piękną laskę (nie tylko moje zdanie) i gdzie tylko się sama ruszy - wokół niej pojawia się pełno adoratorów, a że jest uczciwa wobec mnie (sprawdzone), śmiało ją puszczam wszędzie samą. Fajnie się ją posuwa ze świadomością, że tylko moja pałeczka ma tam wstęp, a wielu za jeden spust w nią oddałoby życie :)

Gość Marzena To Ja
a ja mam nieco ponadprzecietna urode i rowniez nie mam zbyt duzego powodzenia - sylwetke mam obiektywnie mowiac niemal idealna, trenuje na silowni, a powodzenia jak nie bylo, tak nie ma... moje kolezanki (przyznam znacznie ladniejsze) oganiaja sie od facetow, gdy te wysylaja im caly czas smsy chca sie umawiac, a ja ciagle sama mam juz tego dosc a tu ktos pisze, ze zbyt atrakcyjna, zeby miec chlopaka... moze i ja mam troche zanizona samoocene

Gość Do autorki n
ooooo... to dziwne, bo gdzie sie nie rusze, to na kazdej dyskotece, w kazdym pubie, jak sie pojawi ladna dziewczyna, to nie mozna sie przebic przez tlum facetow moze wysokie mniemanie cie pograza?

Faceci często boją się atrakcyjnych i inteligentnych kobiet, a jeszcze gorzej jak są pewne siebie. Jest często coś takiego że facet woli bardziej bezradną, trochę głupszą, mniej majętną kobietę, żeby móc poczuć się większy, ważniejszy albo żeby mieć poczucie że się nią opiekuje. Bądź sobą a ktoś się znajdzie, prędzej czy później. Słowo.

a wy nie umiecie czytać ze zrozumieniem chodziło mi o to, że nikt się mną nie intersuje na poważnie, bo takie czyjeś podchody, bo chce sobie facet po*ymać to nawet nie biore pod uwagę

ssssssssssoki -> a po ile lat macie Ty i Twoja dziewczyna? bo wiesz jak ją non stop adorują to niebezpieczeństwo zawsze czycha i wówczas wiele zeleży od poziomu dojrzaości tej drugiej osoby.

Gość Joachimowicz
Tia... Atrakcyjna nie ma powodzenia... Hmmmm... Przypomina mi się powiedzenie: "Jak kura nie potrafi pływać, to mówi, że woda jest za rzadka..."

to na dziwne imprezy chodzisz bo jakoś ja nie widziałam żeby na dyskotekach faceci się rzucali na ladne laski i stali do nich w kolejce

Gość ssssssssssoki
@gokyo: to, że faceci boją się inteligentnych i pięknych kobiet wsadź między bajki - tak pociesza się brzydkie kaczątka, które nie mogą znaleźć mężczyzny Ona ma 24 lata jeśli to istotne, ale to inteligentna osóbka, na której można zawsze polegać - stąd wiem, że żaden adorator mi jej nie odbierze - były takie sytuacje, po których mogę powiedzieć, że jestem Jej pewien na 100%. Dzięki za troskę.

Gość Do autorki n
Albo po prostu Ty chodzisz na dziwne skoro widzisz, że wiekszym zainteresowaniem ciesza sie brzydsze i glupsze od tych ladnych - ja bylem juz we wszystkich lodzkich pubach i dyskotekach, klubach - i jesli chodzisz po klubach i nadal masz watpliwosci co do tego, ze kazdy facet predzej zainteresuje sie atrakcyjna niz nieatrakcyjna, nie jestem w stanie Ci pomoc...