Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatroskana mammmma

Moje dziecko ma 6,5 miesiąca, nie chce żadnej butli - tylko cyca

Polecane posty

Gość zatroskana mammmma

Mam problem... moja córcia nie chce pić nic z żadnej butelki - tylko cyca mojego ma do popcia wszystkiego. Dostaje kaszki, obiadki i owocki no i pierś w międzyczasie - nie chce mleka, soczków, herbatek, wody... nic z butelki. Wypróbowałam 3 różne - najpierw zwykłe silikonowe canpol, potem lovi a teraz zainwestowałam w avent i już mnie szlag trafia.

Gość eeeeeetammmm
a może tomme tippee? Jezlei i tych by nie polubiła to zadnej nie polubi a przynajmniej jeszcze nie teraz.

Gość mam ten sam problem
tylko, ze moja ma 4,5 mc, akceptuje tylko butelke tt, a i to nie zawsze.

Gość fdgdhg
6,5 miesiaca moze pic z niekapka i tyle

Gość zatroskana mammmma
dzięki spróbuje z tym niekapkiem poprostu dziwi mnie to bardzo, moja starsza od razu załapała i nie miałam problemu z mlekiem herbatkami i soczkami - piła wszystko z butli, a tu sytuacja zupelnie odwrotna :)

Gość dajciemispokojzhsłem
Boje sie, ze u mnie bedzie tak samo. Na razie ma 4 mc i toleruje tylko cyca. Nie potrafie go przekupic herbatką, soczkiem. Boje sie, co bedzie, gdy wróce do pracy? Od kiedy mozna próbowac z tym niekapkiem?

No to pozostaje łyżeczka, a z czasem picie z kubeczka. Ja mam podobny problem, moja mi z butelki wypije tylko mleko ( i z piersi), z butelki nie chce żadnych soczków i herbatek. Pozostało mi ją poić łyżeczką i na razie nie mam wyjścia ;)

No to pozostaje łyżeczka, a z czasem picie z kubeczka. Ja mam podobny problem, moja mi z butelki wypije tylko mleko ( i z piersi), z butelki nie chce żadnych soczków i herbatek. Pozostało mi ją poić łyżeczką i na razie nie mam wyjścia ;)

Gość dawtona
Spróbuj tej z Tomme Tippe, moja córka tylko z tej chciała pić, a jak musiałam dać drugiej to bez problemu piła z tej.

Gość angelowa ale pieprzysz
moja ma 4,5 msc i ten sam problem, mam buteleczki z tt i nie ciągnie nic

Gość zatroskana mammmma
2010/2011 żeby ona chociaż mleko chciała z tej buteki pić to by było dobrze, a ona wogóle nie chce smoczka z butelki wziąć do buzi, a takiego smoczka uspokajacza to ssie z ogromną przyjemnością

Gość praktyczna mamuśka
a po co takie duże dziecko uczyc butli ? ja od 4 m-ca dawałam kubeczek z ustnikiem... i zero problemów a potem przez słomkę dziecko nigdy w ustach żadnego smoczka nie miało teraz nie ma jeszcze 2 lat, a pije z normalnego, dorosłego kubka kup zwykły kubeczek z ustnikiem, bez zaworka