Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zmysłowy33

Pytanie do kobiet...

Polecane posty

Gość ja pani wasza
nie

Perwersja,nakręca i dodaje pikanterii.Są naprawdę gorsze zachowania perwersyjne,nieakceptowalne.Jeśli komuś sex oralny wydaje się grzeszny,to za ch...nie będzie się bawił w coś innego,nowego.Ja jestem na tak.Taki fetysz jest do przyjęcia

istotne jest tylko i wyłacznie to, czy ona to akceptuje. To forum wydaje sie mało miarodajne jesli chodzi o preferencje seksualne w społeczeństwie. :classic_cool:

To nie jest upodobanie, które mogłoby powodować u kogokolwiek jakieś nieprzyjemne doznania seksualne. Nie zadajesz nikomu bólu, nie domagasz się by by parnterka robiła coś upokarzającgo, choć w osobach o konserwatywnym podejściu do seksu może budzić niesmak. tak czy inaczej sprawa zostaje między wami i nikomu nic do tego ;)

Wszystko się zgadza tylko że wcześniejsza partnerka tego nie akceptowała dlatego byłem ciekawy ile kobiet na coś takiego by poszło?

Nie mam konserwatywnego podejścia do seksu, ale nie chciałabym, żeby mój facet w jakiejkolwiek sytuacji nosił damskie ciuchy. Facet ma być facetem. :classic_cool: 🖐️

Akurat moja partnerka sama kiedyś stwierdziła, że chciałaby mnie zobaczyć w damskiej bieliźnie, ale jakoś mnie to nie wciągnęlo. Poza tym, po dokładnej analizie swojego odbicia lustrze stwierdziłem, że stringi źle na mnie leżą :classic_cool: