Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wakacjowa jeszcze

imię Milena

Polecane posty

Gość wakacjowa jeszcze

Mila,Milunia... co sądzicie? :)

Gość imię samo w sobie nie jest
Imię nie bardzo mi się podoba,ale bardzo dobrze mi się kojarzy . Moja przyjaciółka ma tak na imię,strasznie ambitna,pracowita i dobra dziewczyna,no i mam siotrę Milenę - opiekuńcza wrażliwa,pomocna wszystkim osoba . :D

Gość idioci................
moja córka tak ma ana imie jest bardzo wdzięczne ma ładne zdrobnienia i dość często zdarza się jak mówię jak ma na imię to ktoś powie że ładnie

Gość ..............///////......
imie ładne, ale nigdy bym tak ie dała dziecku bo była pierwsza dziewczyna mojego meza ma ta tak na imie:))

Gość KROWA MILKA pierwsze skojarzen
ie

Gość pierwsze skojarzenie
była taka piosenka Nosowskiej chyba "Milena to dziwka".

Gość Krolewna Rysia
Oooo mi tez sie kojarzy to imie z piosenka Nosowskiej i pomimo ze imie osobiscie mi sie podoba to w glowie zawsze pojawiaja sie slowa Refrenu: "Milena ro dziwka- tak zwykli mawiac ci, co jej nie mieli a bardzo chcieliby miec". (i pomimo, ze ta Milena z piosenki nie jest dziwka to ja nie nazwalabym tak swojej corki. Ale przypuszczam ze terazniejsze dzieciaki nigdy tej piosenki nie slyszaly.....)

Teraz wysyp Milenek i wszystkich innych co można je zdrabniać jako "Lenka". Ale imię fajne- Milka, MIla, Milunia. Podobało mi się "dla Loli", ale mężowi nie.

Gość Milena60000
Ja mam na imie Milena i jestem z 88r Jestem dosc zadowolona z imienia Swoja coreczke nazwalam Nina Ciesze sie ze nie mam na imie kasia,ania,ola Uwazam ze to fajne imie I zgadzam sie ze teraz dosc popularne

Gość Milena60000
wiosenna mama - powinnas swoja coreczke wysylac na castingi do reklam jest tak sliczna Moglaby reklamowac cokolwiek kaszki,pampery,chusteczki do pupy kupilabym nawet zapakowanego kota w worku byle z nia na etykiecie:D:D:D:D:D:D