Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wózek wózek wózek

SPrzedam Quinny Zapp 330 zł

Polecane posty

Gość wózek wózek wózek
up

Gość nie boj sie masazu dzieki
bylo juz takie ogloszenie tutaj pare dni temu i wszystkie kafateriuszki chcialay kupwac . Namwoily wlascicielke wozka do wystawienia na allegro ta pewnie to zrobila i nikt tego zlomu nie kupil a wczesniej wszytskie chwalily i chcialy kupowac :D jak dla mnie ten wozek jest szkaradny i nie nadaje sie np na zime.

Gość wózek wózek wózek
ja w tamtym roku własnie zakupiłam go na zime i super sie sprawował.. no ale mała już nie chce jeżdzić w wózku woli chodzić ..więc niepotrzebnie leży ... jak dla mnie wózek jest super gdybyśmy chcieli 2 dziecko to bym go zostawiła no ale jedno wystaczy ... po za tym jego kółka może i są małe ale w śniegu lepiej mi sie nim jeżdziło niż xlanderem 2 lata temu ;/

Gość nie boj sie masazu dzieki
taaa, ma malutkie kolka i probujesz mi wmowic , ze w zimie ci sie nim dobrze jezdzilo :D :D :D ktos kto nie ma dziecka to moze ci uwierzy ale nie ja ( mam dwojke i wozek z duzymi kolami bo tylko takie dobrze sie po sniegu prowadza) chcesz nabic kogos w butelke tym wozkiem i tyle

Gość wózek wózek wozek
nie chce nabijac nikogo mi sie nim lepiej jeżdziło niż xlanderem.. pozatym nie miałaś tego wózka więc nie wiem co sie wypowiadasz ja miałam 4 wózki !!bo zaden mi nie pasował jden na lewo zjeżdzał inny był za cieżki żle sie go pchało ..itp... ale ten był ok ...jedyną wadą jest to ze nie rozkłąda sie siedzisko ...nic więcej ..

hej ja też mam ten wózyczek i powiem jest świetny ... nie wiem co ta kobieta chce ale na zime super sie nim jeżdzi mam go już 2 lata i nic sie w nim nie psuje..

Gość no ty to masz luz naparwde
ja też mam ten wózek ale ja mam do niego fotelik myśle że warto dokupić ... jak dla mnie nie ma żadnych wad . jest wygodny ja mieszkam na 10 piętrze no i czasami winda nie dziala ;/ a wózek ma 7 kg tylko wiec składam go biorę pod pachę i syna w drugą ręke i idziemy :D my nie mieliśmy gondoli nie kupowaliśmy wózka wielofunkcyjnego .. po 1 ciężki po 2 nie zawsze są dobre... malucha woziłam w foteliku do 6 miesiąca a póżniej do spacerówki :) sam już potrafił siedzieć(nie ze sam siadał) no i powiem dobra sprawa z tym wózkiem jest lekki solidny nie jest wywrotny do autobusy tramwaju bez problemu...jak ktoś ma małe auto to jest niezawodny bo jest malutki po złożeniu ..

Gość mam ten wozek
W tej chwili i mam petit star jeszcze,uwazam ze Quinny Zapp jest dla starszych dzieci ,ktore np brykaja po sklepie jak mama chce zrobic zakupy..Minusy,male kolka,nadaja sie na Uk ,ale nie na Pl ..Drugi minus -wozek jest w pozycji siedzacej tylko i jak maluch spi w wozku to jest bardzo nie wygodnie, aa i jeszcze malo pakowny koszyk na zakupy starcza na puszke mleka ;)z plusow fajnie sklada sie w bagaznik auta,nie trzeba go zbyt pchac,bo sam jedzie..:) Ja osobiscie wole petit sta rZia jesli juz miala bym wybierac,a jesli Quinny to nowe wydanie xtra,z regulowana pozycja siedziska ..:)

małe kółka? no wiesz jak po górach nim jeżdzisz jakiś wertepach po drodze która jest rozbudowana to tak nie nadaje sie ;/ mówisz ze na polskie drogi sie nie nadaje? gdyby tak było to juz dawno bym go sprzedała .. wiesz każdy wie swoje jednym sie podoba to innym tamto każdy ma swój gust jedni wolą Quinny inni wolą coneco :) ja tym wózkiem jade nawet do lasu i wszystko jest ok nad jezioro itp... :) nie pisze tak by ktoś kupił ten wózek absolutnie ale ja mam swoje zdanie a ty swoje jak dla mnie wszystko jest ok a mała jak mi usypia to kładzie sie na boczek i spi nam to nie przeszkadza za to mała nie chce spać w normalnej spacerówce gdzie moze mieć rozłożone na płasko oparcie