Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezmiernieszczesliwa

Sperma, a ciąża

Polecane posty

Jestem w 9 miesiącu ciąży, chciałam zapytać co dzieje sie ze smermą gdy mąż konczy we mnie? czy dociera ona do dziecka?

odpiszcie , prosze :(

Gość hmm ile ty masz lat ??
15 chyba ... w ciązy sperma nie dochodzi do dziecka .. dziecko jest chronione przez macice i czop śluzowy hyh... boże co za ludzie ..czemu sie gin nie zapytasz

Gość ono je połyka!!!
hahahaha a na poważnie, nie wiesz co to łożysko? owodnia?

jeny, aleś niedouczona!! Nie wiesz co się dzieje w Twoim ciele, jak jest zbudowane. O czopie śłuzowym też nie słyszałaś???!!! Idź poczytaj, doucz się. Warto chyba coś wiedzieć o swym ciele ciut więcej niż to jak się bzykać.

Gość Jgpjdbj
nie dociera :-) dziecko jest wtakim balonie ale sperma wywołuje skurcze i rozwarcie i może powodować infekcje więc radzę używać prezerwatyw. W sieci jest mnóstwo informacji na ten temat :-)

Nie śmiejcie się. mam 20 lat. A to nie jest tak, że ta sperma trafia do macicy po czym dziecko ją połyka pijąc wody płodowe ???? Słyszałam kiedyś o dziewczynce która urodziła się z drugim zarodkiem w brzuchu. To może własnie połknęła sperme swojego ojca i zaszła w ciąze ???

Gość opętanahormonami ?????
Ty chora jakaś jesteś czy co DZIECKO POŁYKA SPERMĘ !!!! Mam nadzieję że to prowo :(