Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochankaaa???!!!

kochankaaa?

Polecane posty

Gość kochankaaa???!!!

spotykam sie z zajetym facem , przytulamy sie calujemy . czym moge sie nazwac jego kochanką?

Gość kochankaaa???!!!
wiem i nie jest mi z tym dobrze . on jednak chce ja dla mnie rzucic . wybor nalezy do mnie . a ja sama nie weim czego chce..

a to dla ciebie bedzie jakiś awnas? jakis zaszczyt? kij z tym jak to nazwiesz, nie robi się takich rzeczy

Gość a co nie masz
swojego faceta? wolnego faceta? zapamietaj idiotko że zajety facet ma już swoja wybrankę a co żaden wolny juz nie chce cię? nie wpierdalaj się w czyjeś życie

Gość kochankaaa???!!!
nie , sa para od kilku lat , znam ja .

Gość kochankaaa???!!!
wiem ;( . dlatego zastanawiam sei nad tym zeby to skonczyc.

Gość chuuubbbaaa
mozesz sie nzaywac jego zdzirą:D:D::D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość kochankaaa???!!!
ciezko bedzie bo przywiazalam sie do niego , wiem ze on cos do mnie czuje ale musze to skonczyc ;(

Gość dopowiem
plunę zdzirze w twarz

Chcesz byc przyczyna czyjegos nieszczęścia? Nie buduje sie szczęścia własnego na nieszczęściu innych ludzi. Chyba nie chciałabys, aby ktos Tobie zabrał mężczyznę, którego kochasz?

swojego faceta? wolnego faceta? zapamietaj idiotko że zajety facet ma już swoja wybrankę a co żaden wolny juz nie chce cię? nie wpie**alaj się w czyjeś życie 11:34 No proszę, ma wybrankę, którą zdradza. I nawet, jeżeli autorka go rzuci, to będzie ją zdradzał tylko z kimś innym. Autorko, bardzo skrzywdzisz tę kobietę, jeżeli pozwolisz mu do niej wrócić. I radzę, abyś sama też rzuciła tego żałosnego faceta. Lepiej nie mieć żadnego faceta, niż takiego, który ugania się za innymi kobietami. I to on przede wszystkim kogoś krzywdzi.

Gość kochankaaa???!!!
wiem wiem ;/ jak juz mowilam zle mi z tym . tylko nie wiem dlaczego dalej w to brne ;(

Jesli slubu nie ma , nie jest jego zona, to moze rzeczywiscie rozstac sie .Lepiej teraz niz mialby to robic po slubie .Teraz ma czas aby decydowac z kim chce byc i ma do tego prawo.Ale powinien zakonczyc zwiazek i dopiero spotykac sie z toba .

dlaczego najeżdżacie na Autorkę??? Przecież facet nie jest rzeczą, dał się odbić, więc nie jest to wina tylko i wyłącznie Autorki.

Gość odwiedzać chorego
lubomiro jak taka dziwka zakręci się zacznie skamlec to nic dziwnego

wlazła mi w moje życie to wpieprzyłabym ci w środku miasta w godz dziennych a dlaczego mialabym mieć skrupuły skoro ty ich nie masz? nie boisz się jego partnerki? poczekaj ty szmato !!! Tak, zrobiłabyś to, a facet wtedy odszedłby od takiej agresywnej kobiety do tej biednej i pokrzywdzonej, albo zostałby z Tobą, ale myślałby cały czas o kochance, a potem zdradził kolejny raz. Naprawdę, facet, który zdradza, nie jest wart żadnej szanującej się kobiety. Jeżeli facet ulegnie innej kobiecie, to znaczy, że z nim coś jest nie tak. A kochanka sprawi, że zdradzona kobieta może zobaczyć, z jakim draniem się związała.

Ludzie, ale facet, jeżeli jest porządny, to nie zwróci uwagi na żadne skomlenia, naprawdę! Jeżeli by nie chciał, nie zdradzałby! Dlaczego kobiety są takie zawistne? Nie dziwię się, że faceci zdradzają, skoro wiedzą, że pozostaną bezkarni, bo ich partnerka o romans będzie obwiniała kochankę. I pozwalają sobie na skoki w bok, razem z kumplami śmiejąc sie z takich kobiet. Bo faceci trzymają sztamę i my też powinnyśmy!

Gość odwiedzać chorego
masz rację w 100%

Gość kochankaaa???!!!
nie zebym robila z siebie swieta- to taze moja wina , ale to wszystko zaczelo sie z jego inicjatywy od poczatku jak sie poznalismy . dlugo mu sie opieralam az wkoncu uleglam ;/

Gość odwiedzać chorego
ok jestem atrakcyjną mężatką podobam sie facetom i pewnego dnia trafiam na zalotnika ulegam mu bo..mam w nosie lojalność wobec męża????? albo przeganiam go bo jestem uczciwa i lojalna wobec partnera nie angażuję się uczuciowo i nie skamlę ze jest mi z tym źle---po prostu proste

sluchajcie, czy tu nie jest za duzy atak na autorke i tego faceta .? Ona nic nie wspomina o seksie ,tylko o pocalunkach i przytulaniu .Facet jest w zwiazku z kobieta ,nie wiadomo ile czasu ? spodobala mu sie autorka . W tamtym zwiazku cos jest nie tak skoro dalej szuka .Czy nie ma prawa wybrac sobie osoby ktora mu bardziej odpowiada ?Przypominam ze slubu nie ma ?Nie oceniajmy tak surowo .

I teraz powinnaś rzucić drania w cholerę i poradzić jego partnerce, żeby zrobiła to samo. Facet, który zdradzał, będzie to robił notorycznie. Jeżeli byłby w Tobie zakochany, to powiedziałby tamtej, aby jej nie krzywdzić. A on po prostu gra na dwa fronty.

Gość kochanki są wyłuzdane
kochanko tylko nie mów że ktoś na tobie wymógł łajdaczenie się z zonatym gdybyś była porządna i uczciwa nigdy nie pozwoliłabyś na to

kochanko tylko nie mów że ktoś na tobie wymógł łajdaczenie się z zonatym gdybyś była porządna i uczciwa nigdy nie pozwoliłabyś na to To gdyby ZAJĘTY facet był porządny i uczciwy, nigdy by do tego nie doszło!

Gość odwiedzać chorego
teraz powinnaś rzucić drania w cholerę i poradzić jego partnerce, żeby zrobiła to samo. Facet, który zdradzał, będzie to robił notorycznie. Jeżeli byłby w Tobie zakochany, to powiedziałby tamtej, aby jej nie krzywdzić. A on po prostu gra na dwa fronty. Znam historię gdzie facet żonaty zaprzecza o kochance ba nawet wyprowadził się z domu/chce się wyciszyć/ i wciąż zaprzecza czyli co? żonę nie krzywdz i kochanki nie kocha? chyba nie do końca mogę zgodzic się z tym co napisałaś wyżej

autorko nie bede w ogóle komentowała wypowiedzi pań które wypowiadaja się w sposób żenujący. powiem tak...facet czy jakakolwiek inna osoba maja prawo szukac odpowiedniej osoby do końca zycia.Nikt nikomu tego zabronic nie moze...To ze ma jakąs kobiete czy to znaczy ze jest na nia skazany do końca życia tylko dlkatego ze musi??? a czy te panie które sie tak tutaj surowo wypowiadaja były tez jedynymi kobietami swoich facetów,nigdy sie z nikim nie rozstałyście ani nikt z wami...tez linczowałyscie eks waszych facetów?? to jest nie do pojecia. Autorko uwazam , ze powinnas z nim powaznie porozmawiac,konkretnie i stanowczo, ze jesli chce czegos od Ciebie to musi zakonczyc to co juz istnieje-czyli jego znajomosc z tamtą kobieta.wtedy sie przekonasz co okaze sie prawda...