Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie zakochany

nigdy sie nie zakochałem

Polecane posty

Gość nie zakochany

Za dwa lata niecałe dobije do 30stki. Nie zakochałem się nigdy, nie wiązałem się, zawsze byłem sam. Nie wiem co o tym myśleć już, znajomi ze studiów się częściowo po-hajtali. Co robię nie tak? Nigdy nie latałem po imprezach, kiedyś byłem strasznie nie śmiały. A może jestem typem samotnika i tak po-prostu ma być już. Chyba są też tacy ludzie? Są tu takie osoby w podobnej sytuacji?

Gość zazdroszczę tobie!
.

Gość seniorita na szpileczkach
Ja mam dokładnie tak samo, a jestem kobietą

Gość nie zakochany
Na początku liceum przeszedłem zauroczenie, ale nic nie zrobiłem z tym, bo jak wspomniałem byłem chorobliwie nie śmiały. Potem problemy w domu, teraz to tylko pogoń za pieniądzem żeby poprawić swój byt i spełnić marzenia. Zasadniczo nie rozumiem tzw. związków wychodzących ze spotykania się, a może coś wyjdzie. Wydaje mi się że to się wie od razu i tyle - może nie godzę się na bylejakość byle tylko było aby było?

Gość ak 47
piszesz, ze nie godzisz sie na bylejakosc, moze po prostu za bardzo wybrzydzasz i stawiasz za wysokie wymagania wzgledem przyszlej partnerki? poza tym wielka milosc od pierwszej chwili to tylko na filmach, w zyciu troche inaczej to wyglada

Gość ha ha ha ha heeee
dla mnie to jest straszne upośledzenie jak ktoś nigdy nie kochał

Gość ha ha ha ha heeee
ale dobrze piszesz wg mnie tez nie wierze w takie spotykanie się, w oczekiwaniu ze coś się podzieje wtedy to sie co najwyżej podzieje kumplowanie i przyzwyczajenie miłość to coś pięknego, o wiele mocniejszego od przyjaźni

Gość 157394
ja też chyba jestem uposledzona mam 27 lat i tez się nie zakochałam, chyba jestem typem samotnika.