Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miłośnik Gruszek

KOBIETKI o budowie GRUSZKI - uwielbiam Was!

Polecane posty

Gość Miłośnik Gruszek

To właściwie mój ideał budowy ciała - gruszka (oczywiście nie groteskowa, wszystko z umiarem) :) Porządne nogi, większa pupa, a do tego szczuplutka talia i drobne piersi - mniam :P Jak widzę taką kobietkę, to aż mi się gorąco robi. Dziwi mnie, jak często gruszki chcą się zmieniać, chcą schudnąć z nóg albo pupy. Nic z tych rzeczy! Są tu jakieś dziewczyny o takiej budowie? Lubicie siebie?

Gość Mała Myszka....
Chyba się "Dnia świra" naoglądałeś ;)

Gość Miłośnik Gruszek
He he, a czemuż to? ;)

Gość barmanka177
ja jestem i nienawidze swoich nóg i dużego tyłka, bardzo ciężko jest z tego schudnąć :O

Gość Miłośnik Gruszek
Nie ma po co chudnąć. Zdecydowanie za mało jest takich kobietek :( Nawet zdjęcia w necie ciężko znaleźć takiej pani.

Gość up............
gora

Ja chyba nie jestem gruszką. 😭 Mam mały tyłek, chude nogi, względne wcięcie, ale nie ma tego "kontrastu pomiędzy talią a obfitym tyłkiem. :( Idę płakać do kąta. :P

Gość karrlaaa
zboczony ???? że lubi prawdziwe kobiety a nie chudzielce ?:) ratujcie !

Gość Morda Jeża
Nie wiem, czy jestem gruszką, mam podobnie do Pink_Panther, moje biodra też nie są szerokie. A co to znaczy "porządne" nogi?

Gość koszmarne
co masz na myśli prawdziwe?? przykro mi, że masz wielką d.... i brak biustu -ale cóż taki los

Gość koszmarne
porządne nogi to tzw słoniowe..... albo kłodziste no seksowne to to nie jest ;)

Gość yuhgtrftyuiyt
Autorowi sie marzy pewnie kobieta postury jenifer lopez czy beyonce. Wydaje mi sie ze o taki typ figury chodzi. One tez maja male cycki a duze tylki i dosc przysadziste nogi. Ale nad nimi pracuje sztab trenerow, kosmetyczek i innych grafikow wiec nie masz co liczyc ze na ulicy spotkasz laske rodem z teledysku. Niestety ale w realu zazwyczaj nie wyglada to tak jak na zdjeciach czy w tv... I przestancie sie wyzywac nawzajem :o Kazda kobieta jest prawdziwa. Co to w ogole za tekst ze szczuple nie sa kobietami? Ja jestem szczupla, na pewno nie gruszka. Mam kompleksy jak kazdy, ale sa faceci ktorym sie podobam. I kazda z was na pewno sie komus podoba wiec takie klocenie sie o to ktora figura jest lepsza jest bez sensu bo kazdemu podoba sie co innego.