Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FankaCiasteczko25

Co się stało z Ciasteczko25 na youtube??

Polecane posty

Gość FankaCiasteczko25

Czy ktoś wie o kim mówię? to bardzo fajna dziewczyna nagrywała przeróżne filmiki na temat makijażu fryzur ubioru etc. i teraz jej konto jest zablokowane czy ktoś wie dlaczego??

Gość FankaCiasteczko25
ja pytam powaznie, bo wiem ze miala wielu fanow na YT, ale ostatnio jakas afera z nia byla i usunela konto myslalam ze ktos tu tez ja znal.. szkoda bo super filmiki miala :(

Ja kiedys tam ogladalam jej filmki ale tak tylko z czystej ciekawosci. Nie nazwalabym sie jej fanka :P A nawet nie wiedzialam ze ma zablokowane konto?...

Gość miksadkjgg
i dobrze że już nie publikuje niczego, bo dziewczyna myślała, że jak kupuje na wyprzedażach, pracuje w sklepie z ciuchami to jest znawczynią mody

Gość FankaCiasteczko25
jak wspisuje jej nazwe na YT to jest pare filmikow gdzie ktos ja oczernia , nie wiem czym sobie zasluzyla ale szkoda jej troche wiele sie nauczylam z jej filmikow o makijazu np..

Gość FankaCiasteczko25
Ona sie nigdy nie nazywala znawczynia mody dodawala filmiki o ciuchach owszem ale dlatego ze fanom podobaly sie jej ubrania i szczerze przyznam ze umiala sie ubrac , ale makijaze robila cudne patrzac na to ze nie jest profesjonalna kozmetyczka , nie wiem czym zrazila do siebie tych wszystkich ludzi .. moze ty sie wypowiesz skoro masz o niej takie zle zdanie ??

Gość moze skora wysuszona
jaka afera z nia byla?

Gość miksadkjgg
widziałam kilka filmików owszem- niektóre rady może i cenne, np. jak dbać o cere, co zrobic by nie była tłusta, jak ułożyć włosy.. ale sprawiła na mnie wrażenie dziewczyny, która poza kosmetykami, fryzurami o niczym nie wie typowa landryna "ah oh eh" może się mylę.. a co do makijaży,to niektóre były tak kolorowe, że zajeżdżały tandetą

Gość FankaCiasteczko25
moja kumpela wchodzila na jej konto na YT jak jeszcze bylo dostepne i byl filmik gdzie napisala pare slow o tym jak ktor ja obrazil i ze jest jej przykro czy cos takiego i dlatego usuwa konto na YT, ja tego nie ogladalam wiec nie wiem ale gdy wpiszecie w YT ciasteczko25 to jest pare filmikow ktore ja obrazaja ..

Gość FankaCiasteczko25
A co on jej zrobil ? mozesz powiedziec dokladniej ?

Gość helga3333
Pewnie ktoś na nią doniósł do administracji. Ale spoko, mogą odblokować jeszcze.

Gość sadafaef
jakis koles porobil filmiki w ktorych podlozyl glos pod jej obraz, dziewczyna idzie na policje, ogolnie usunela zeby nie mogl wiecej nic zrobic z jej filmikami, mozna poczytac na wizazu,ogolnie zwisa mi to,bo jej nie lubie:D

Gość miksadkjgg
na jej blogu filmiki działają

Gość FankaCiasteczko25
O to sobie ogladne dzieki, nie wiem dlaczego mowicie ze jest debilka itd nie znacie jej , robi to co lubi tak jak ktos powiedzial i nikt nie ma prawa jej tego zabronic bo miala wiele fanow..

Gość FankaCiasteczko25
nieesia tez jest bardzo fajna takze jestem jej fanka :D z ciasteczko25 mialy nawet razem filmik , znaja sie bo mieszkaja chyba niedaleko