Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2024

20 tydzien ciazy;) Jakie zauwazylyscie zmiany? jak brzuszki?

Polecane posty

Gość 2024

jak sie czujecie? ruchy dziecka juz odczuwalne? W smoim brzuszku cos sie dzieje ale nie wiem czy to gazy w jelitach czy moje malenstwo sie rusza heheheheh ;) jak tam z waga? :)kurcze zamiast sie cieszyc jeszcze mysle czasami o poronieniu-boje sie tego;(

Gość ja co prawda tydzien
21, ale sie wypowiem :) Brzuszek sie pojawil, w normalne spodnie jeszcze sie da dopiac, ale ciaaasno. A dzieciak szaleje :) Z tym,ze faktycznie tydzien czy dwa temu nie wiedzialam czy to jelita czy maluch - az zaczal regularnie kopac :D Teraz juz nie mam watpliwosci. Mysl pozytywnie! Ja wierze, ze wszystko bedzie dobrze. :)

Gość w 20 tygodniu to chyba
jeszcze nie kopie tylko smyra :-) poczekaj jeszcze trochę i jak Ci walnie tak, że z bólu będziesz miała łzy w oczach to to dopiero jest kopanie :-D

Gość ja co prawda tydzien
No jasne, ze nie sa to bolesne kopniaczki, chodzilo mi o rodzaj odczucia :) Takie pukniecia w brzuch (czasem nawet da sie zauwazyc niewielkie wybrzuszenia w tym miejscu).

Gość cure
Mnie kopanie bolało tylko pod koniec ciąży, jak córka kopała w przeponę( ciężko się oddychało) albo w wątropę.. I w spojenie łonowe, jak naciskała główką.. A ogólnie to nawet silne kopniaki były super :D Cały brzuch się ruszał.