Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ytytytytyt

czy zgodzić się na to?

Polecane posty

Gość ytytytytyt
to tak jak moja dziewczyna - a brzuszki codziennie?

nie jestem dietetykiem, ale tłuste zarcie , chipsy, cola, słodycze odpadają na pewno. woda, owoce wazywa,ryby,kasze, makaron są ok

Gość ytytytytyt
O.K. chyba tak zrobię..,.

Gość juhyvcc
dla mnie wyglad faceta jest wazny. Moj poprzedni facet dzelikatnie mowiac zapuscil sie :O co z tego, ze pilnowalam jego diety (mial diete od lekarza ze wzgledu na podwyzszony cholesterol), jak w drodze do albo z pracy pozeral kebaby, slodycze i inne cuda :O ale wracajac do wygladu... zaczal mnie po prostu obrzydzac. Mozecie mowic i myslec o mnie co chcecie ale dla mnie sex jest wazna sfera a pod koniec naszego zwiazku sexu praktycznie nie bylo z tego wzgledu, ze przestal on mi sprawiac przyjemnosc. Ciezko sie podniecic najac nad soba wielkie, spocone, sapiace cielsko, ktore na dodatek przygniata cie tak, ze powietrza nie mozesz zlapac. :O w innych pozycjach bylo podobnie. Wiec autorze wez sie lepiej za siebie ;) Tylko ci to wyjdzie na zdrowie

Gość ytytytytyt
dzięki za wyczerpującą opinię!!!

Gość juhyvcc
aaa, zadnego podjadania w nocy ;) naj;epiej jakbys ostatni posilek jadl o 18 ;) powodzenia autorze i nie zniechcecaj sie jak po tygodniu nie bedzie efektow, czasem trzeba poczekac dluzej

Gość ytytytytyt
O.K.

Gość ytytytytyt
dzięki!

Gość dziewczyna. ;D
Jestem uprzejma, ale skoro mam szczerze mówić to tak : Zrzuć ten tłusz !!! Dziewczyny nie lubią grubych chłopaków ! ;)

Gość ytytytytyt
najgorsze jest to, że moja dziewczyna też chyba ma lekką nadwagę bo przy 156 wzrostu, waży ok. 81 kg ale to i tak o 30 mniej niż ja ważę :-(