Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojej siostrze się nie układa

Mojej siostrze się nie układa i dobrze jej tak za krzywdę jaką mi zrobila

Polecane posty

Rodzice wszystko zapisali mojej najmłodszej siostrze, dom i działki, ze mnie śmiała się że ja nie chce pracowac, a nie rozumiała tego że nie ma pracy, dopiero niedawno znalazłam(urząd skarbowy, w biurze, mam 52 lata). Poprosiłam raz rodziców oto by pożyczyli mi 50 złotych, pożyczyli ale przy tym jak mnie upokorzyli, siostra wypomniała mi że ja tyle lat nie pracowałam. Uderzyłam ją w twarz, przy jej małych córkach(5, 3 latka). Te rozdarły się że ja ją bije, później przyjechał mój mąż, ona i moi rodzice kazali mu mnie stamdat zabrac, z mojego domu, wyobrażacie sobie. On wziął mnie stamdąt, za szyję, na szczęście mój syn(21lat) uderzył swojego ojca i kazał mu wypie**alac, ale nagle jak zobaczył że upadłam a mąż mnie kopnął dostał ataku, matka i siostra zarzucały mi że to moja wina. Po tym wszystkim, moja siostra dostała w pysk od swojego męża za to co mu zrobiła, a zrobiła mu wiele krzywd. Byli razem na wczasach a ona urządzały mu sceny po pijanemu, jest alkoholiczką, teraz jest rozwód i walczą ze sobą o dzieci, ja będę zeznawała przeciwko niej.

Mam prawo do majątku rodziców tak samo jak moja siostra a u nas jest tak najmłodsza siostra - suka jedna ma 30 lat, znalazła bogatego męża któremu urodziła dwie córki dostała prawie wszystko, drugi brat który urodził się przed siostrą, ożenił się na wsi i ma córkę też trochę wyniósl z domu, ja dostałam tylko książeczke na mieszkanie, mieszkam z tym bydlakiem i naszym synem, jestem najstarsza z rodzeństwa a drugi brat który ożenił się, poszedł do domu teściów, ma syna i córke nie dostał kompletni nic, i teraz on, jego dzieci i żona z zemsty dają tej małej suce moje siostrze alkohol, ona przychodzi do nich i ciągle podsuwają jej wódkę, bo jej nienawidzą.

Gość cytrynowa lala
widze ze gumigowno sie nudzi -1/10

To nie jest prowokacja. Moi rodzice również przez lata się bili, nienawidzi, oskarżali o zdrady, k**wowali, ch*jowali, tym żyli cale życie, ja też raz popchnełam matke a mój syn jak usłyszał to co ona powiedziała to spytał się jej po prostu czy chce w pysk, a siostra moja powiedziała mu żeby wypie**alał. Moge nawet podac adres tych ludzi, oprócz tego dodam że rodzina mojego męża też nic nie lepsza. Matka miała 3 konkubentów, z jednym ma dwoje dzieci, z drugim mojego męża, a z trzecim gachem ma młodszego brata męża. Jeszcze przyrodni bracia mężulka rozstali się ze swoimi żona bo narobili długów, tak jak ten skurwiel z którym mieszkam), jednemu żona zabrała syna i córkę, a drugiemu żona zabrała dwóch synów, zrobił dzieciak tam jakiejś młodej lafiryncie ale i ta go wygnała. Moi rodzice nie pomogli mi przy moim synu a siostrze pomagają przy jej bachorach. Teraz będę zeznawała na korzysc szwagra przed sądem, nawet zaproponował mi że mi za to zapłaci.