Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chusta, chusta

Co sądzicie o tej chuście/nosidełku

Polecane posty

Sądze ze to porazka i kupują to tylko osoby ktoe nie mają zielonego pojecia o chustach. Każde dziecko jest inne ma inna wagę inne wymiary. Tego NIE DOCIĄGNIESZ bo niby jak. Dziecko ci bedzi wisialo albo wpadnie w tą chustę, kręgoslup Ci pęknie i ramiona odpadną i czepniesz tym w kąt mówiąc że chusty są do d. Caly sekret wiazania w chuście jest w dobrym dociągnieciu materiału tak zeby nie czuć bylo ciężaru dziecka, zeby dziecko bylo wlożone stabilnie i bezpiecznie.

Gość chusta, chusta
też coś mi się wydawała podejrzana ta cena, chusty są dużo droższe. No nic, dzięki :)

Ja sie dlugo zastanawialam ale kupilam Nati i nie zaluje. Nie wiem jakie są te tanie "tkane" Moze tez są fajne. Boje sie tylko ze są szyte z "zaslonek" bo widzialam na allegro anwet szyte z poscieli dla dzieci porazka! A to musi byc splot skośnokrzyzowy bo inaczej po prostu nie zawiazesz, nie cosiagniesz - tak jakbyś nosilą dziecko w pociętejk poszewce na kołdrę, sztywnym, niepoddatnym materiale. Moze poszukaj uzywek (wiemm ze ich duzo nie ma) firmowych, na pewno skosno krzyzowych chust. ALbo zapytaj po prostu w sklepie z materialami o material o splocie skosno krzyzowym i uszyj chuste.

Gość chusta, chusta
na aukcji niby jest informacja, że jest tkana skośnie ale nie wiem, jakby podpasowała Małemu to pewnie kupiłabym coś lepszego, a jak będzie do kitu przez to,że tania to w ogóle się zniechęce...

stracisz tam mialo być :) Sama się zastanawiałam bo chusty są w cenie wózka :D Ale właśnie sobie to tak "rozkminiłam" że duzo na tym nie stracę bo max 40-50 zł.