Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apokalipassa

Chore zachowanie matki chłopca przy zabawie dzieci

Polecane posty

Gość apokalipassa

Moja córeczka ma 5 latek, bawila się w piaskownicy a tam był chłopiec który miał swoje zabawki(wiaderko z takimi zabawkami), moja córka wzieła jedną rzecz a ten chciał żeby mu oddała to córka popłakała się i przyszła z tym do mnie, powiedziałam jej żeby dała chłopcu kopniaka w tyłek a ten sypnął na nią piaskiem i matka tego chłopca wydarła się na moje dziecko i dała jej klapsa, więc ide i robię awanture a ona do mnie z tekstem że z mojej córki jest taka sama córka jak z jej matki.

Gość apokalipassa
Dziewczynka uderzyła chłopca, wielkie rzeczy, nic się nie stało. Poza tym ten chłopiec powiedział jej żeby oddała mu wiaderko bo to nie jej, ja na miejscu tej kobiety nigdy bym się tak nie zachowała a to że jej synalek rzucił potem piasek w moją córeczkę to jej nie interesowało, kogo ona wychowuje damskiego boksera.

Gość jak sie nauczysz pisac
porzadne prowokacje to wtedy wroc :D

Mogłaś się spodziewać że chłopiec odwdzięczy się. Dziwi mnie to że uczysz córkę bić dzieci. Wiadomo dzieci nie chcą się dzielić zabawkami. Tamta mama nie miała prawa uderzyć twojej córki. Jednym słowem ani ty ani tamta mama nie zachowałyście się kulturalnie.

Gość abcd123 glupia jestes
jezeli na tak denne prowo sie lapiesz :D

Gość apokalipassa
Chlopiec mial prawo zareakowac, to pieknie wychowa sie swoich synow, na takich ktorzy beda tlukli zony, a ja chce by moja corka sobie radzila w zyciu i nie bede patrzala jak jakis chlopiec rzuca w nia piaskiem albo jak jakas nawiedzona mamuska daje klaspa mojej corce. Ona powinna powiedziec synowi ze nie wolno tak traktowac dziewczynek i tyle.

A ty powinnaś powiedzieć córce że to są chłopca zabawki i on ma prawo nie dać jej.

Gość apokalipassa
No i co z tego ze tak powiedzialam, tamta matka nic nie powiedziala a chlopiec sam z siebie ja tym piaskiem sypnal. Ja uwazam ze matka powinna powiedziec synowi by przeprosic dziewczynke i koniec, a nie jeszcze klapsa dawac mojej corce za to ze lekko kopnela dziecko, chyba powinnam zglosic to na policje.

Gość mmnmnmnmnmnmnmnm
marne prowo jak by Ci ktoś dziecko uderzył (dorosły) bo dzieciaki TO RÓŻNE MAJĄ POMYSŁY to byś (uwierz mi) inaczej zareagowała! wyszło więc jak było naparwdę i tyle

Gość Malina z żurawiną
Nie prawidłowe było twoje zachowanie karząc kopnąc córce chłopca- ciekawe co bedzie jak po naukach mamusi w przedszkolu bedzie dziecki kopała bo beda sie bawic zabawkami które ona chce :o Ale jakby jakas obca baba podniosła rękę na moje dziecko by nie zdarzyla opuścić kiedy by dostała odemnie w pysk :o

Gość i dobrze ta matka zrobiła
że dała klapsa twojemu bachorowi , tobie powinna dac w pysk.

to twoje zachowanie jet chore a skoro to jego zabawki to nie musi sie dzielic, za to tobie daleko do normalnej matki....zeby mowuic corce by kopnela?????chore

Gość idioci................
dla mnei to ty jako matka jestes chora

Gość całkiem niedawno
pod tym samym nickiem opisywałaś podobną sytuację z siostrzenicą

Gość Glory
Ale tu sketyniali naiwniacy siedza :o wszystko mozna motlochowi wcisnac, nawet najwieksza glupote :o

Gość dajcie spokoj przeciez to
prowokacja :-0

Gość ja bym powiedziała temu
chłopcu by zasadził smarkuli takiego samego kopniaka.

apokalipassa CHCESZ BY CORKA RADZILA SOBIE W ZYCIU ? I RADZISZ BY DALA MU KOPNIAKA ? I KTO TU KOGO WYCHOWA,WIDAC JAK CIEBIE MATKA TRAKTOWALA ...