Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfhrhehsasklf

Czepiam się?

Polecane posty

Gość dfhrhehsasklf

Chłopak z którym się spotykam zwykle dzwoni do mnie raz,dwa dziennie i zwykle są to krótkie rozmowy na temat co kto robi, tak na 3-5minut.Rzadziej, czasem późnym wieczorem, rozmawiamy ok.20 minut.Czy to normalne? rozmawiamy o filmie, nakręcam się, a w pewnym momencie on rzuca "muszę zjeść kanapkę pa",to normalne?

Gość dfhrhehsasklf
no nic ale taka rozmowa z dupy ja się nakręciłam a on,że kończy bo je.Teraz się zastanawiam czy zadzwonił żeby sprawdzić czy jestem w domu czy chciał mnie "odhaczyć" bo sam się umówił na imprezę i nie zadzwoni potem i nie chce żebym ja zadzwoniła?

Gość dfhrhehsasklf
no nie, zawsze kończy 'bo coś' tam musi zrobić, bo w pracy coś bo jeśc musi, bo coś tam ale dzwoni często a rozmowa też nie była na jakiś mega wazny temat przecież

Skoro rozmowa nie była na ważny temat, to wychodzi na to, że jednak się czepiasz.

Gość zajebiscieeeee
to chyba norma, faceci tak mają... glod najwazniejszy

Gość dfhrhehsasklf
no dobra oddzwonił :D ze sklepu, i po 5 minutach znowu koniec bo niby dużo zakupów miał a ja słyszałam,że miał drugi tel albo maila bo były zakłocenia :p

Gość dfhrhehsasklf
Czy to normalne, że chłopak dzwoni do swojej dziewczyny z pytaniami jaki płyn kupić do pralki a zaraz gdzie coś może znaleźć w sklepie? czy raczej traktuje mnie jak koleżankę/mame skoro o takie rzeczy do mnie dzwoni?

Gość dfhrhehsasklf
no nieważne pytam czy to normalne żeby do dziewczyn z takimi rzeczami dzwonić czy raczej do koleżanki?

Gość dfhrhehsasklf
Spotykamy się... ale ciągną się za nami pewne problemy.nie wie czy coś z tego będzie. Tak tylko pytam czy to normalne i czy wasi faceci dzwonią do wad z takimi sprawami?? on mi powiedział że chciałby mnie "nie tylko za koleżankę" jak go o to spytałam