Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poukładany artysta

mężczyzna na temat atrakcyjnego wyglądu kobiety

Polecane posty

Gość gość
Przerwa miedzy palcami i grube geste blond wlosy najlepsze :D

Gość gość
Przeczytałam kilka zdań i mam dość. Widac ze koleś nie ma zielonego pojęcia o związkach. Życzę powodzenia w szukaniu ideału co nie łączy pasków z kratka i ma nieodstajace pieprzyki i jedrne cycki. Ciekawe czy ty chociaż w 10% spełniasz oczekiwania większości kobiet, założe sie ze nie i TAK kobiety patrzą na wygląd, nie masz co sie oszukiwać, jak sie kobiecie nie spodobasz to nie pojdzie z toba do lozka tylko zakwalifikuje do friednzone a jak będziesz zaniedbany to tylko na tak samo zaniedbana jak ty babke bedzie cie stac. Tak jak ktos napisał, kup sobie dmuchana lalke i sobie ja strój. Pojęcie atrakcyjności to cos wiecej niz tylko wygląd, choć oczywiście jest on bardzo ważny ale to ktos soba reprezentuje, czy jest inteligentny , sposob w jaki sie wypowiada, porozumienie dusz wybija sie na pierwszy plan a jezeli ma obuwie nie takie jak lubisz albo rzadkie wlosy to nie zwraca sie na to aż takiej uwagi jezeli osoba jest ogólnie atrakcyjna fizycznie a jezeli tego nie rozumiesz to jesteś maksymalnym pustakiem.

Gość gość
na bank pisała to laska:p

Gość Wiesniak.pl

Stara go molestowala,,,,niech sie z mamuska hajtnie bo napewno to ten ideal jahaha pojeb

O jeju ty z tak rozbudowaną głową w każdej płaszczyźnie mógłbyś pozycjonować strony z erotyką dla smakoszy wyrafinowanego gustu - prawda jest zapewne nieco inna - brak ci baby jakiejkolwiek - bo się boisz że się narazisz sobie za brak gustu 😉  lepiej dalej pisz te poematy, cwiicz logikę mięsniową nie ważne gdzie ona jest rób to w równym tempie moze kiedyś jakiś finał cie zaskoczy ;-)))) tylko przeżyj go świadomie  😉