Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daisy6

Mam dość męża

Polecane posty

Gość daisy6

Jestem po raz drugi w ciąży a mojego męża mało to obchodzi,w pierwszej ciąży czułam się świetnie i mogłam wszystko robić a teraz jest zupełnie inaczej,w tej ciąży czuję się źle,ale mojego męża nic to nie obchodzi,nie dość,że mi w niczym nie pomaga to jeszcze słyszę ciągle co jeszcze mam zrobić i co jest nie zrobione,tak jakby wogóle nie docierało,że jestem w ciąży i do tego jeszcze zajmuje się małym dzieckiem.Czy każdy facet tak się po ślubie zmienia??? Co robić........

Nie nie każdy się po ślubie zmienia. Zmieniają się Ci którym się na to pozwala i na poczatku odwala wszystko za nich, a potem przychodzi moment , ze kobieta nie domaga i taki koleś ma pretensje.. Aj ludzie w jakie zwiazki wy sie pchacie..

Gość Agataa.a
do kuchni i wykonywać polecenia. To, że jesteś w ciąży nie zwalnia cię z obowiązku zadawalania męża.

Gość słonik z wąsami ....
Agataa.a pierdolnij sie parę razy w ten pusty pierdolony łeb

Gość angelowa ale pieprzysz
są też tacy którzy się zmieniają, mój przy pierwszym dziecku robił wszystko a teraz mamy drugie i porażka.... chyba się rozwiodę....

Nie pieprze tylko wiedziałam "co biorę" i na już dość długim etapie naszego współnego życia nie doznaje rozczarowań. Nie rozumiem tego zjawiska nagłej przemiany czułego i kochanego męża w oziębłego chama zaraz po ślubie czy narodzinach ( a czasem i w ciąży).