stb106 0 Napisano Wrzesień 12, 2011 Witam. Biorę hormony ze względów zdrowotnych, nie antykoncepcyjnych. Od jakiegoś czasu niesamowicie boli mnie głowa, nigdy wcześniej nie miałam takich bóli, musiałam zażyć ponad 1 blister tabletek, żeby się przekonać, że to po nich. W pracy nie mogę fukncjonować, mieni mi się w oczach, więc przestałam po prostu je brać, chyba po 7 tabletce z kolejnego blistru. I tutaj pytanie - czy takie przerwanie brania tabletek ma jakiś związek z moim zdrowiem, jakieś negatywne skutki? Dodam, że chodzi tylko o zdrowie, nie pytam o antykoncepcję.n Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Wrzesień 12, 2011 nie, nic sie nie stanie, możesz mieć jedynie jakieś zawirowania z okresem teraz, typu, że albo dostaniesz teraz zaraz, albo sie spóźni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miarka 0 Napisano Wrzesień 12, 2011 Dostaniesz wcześniej krwawienie pewnie po 2/3 dniach. możesz mieć trochę rozregulowany cykl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach