Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adriano1988

na stole

Polecane posty

Gość Ola, lat 7
na golasa ?

Ja tańczyłam raz. I nigdy więcej nie zatańczę, a to dlatego że kiedy właśnie podrygiwałam złamały się nogi ( stół nie wytrzymał). : \

S M: wiesz, takie rzeczy nie dzieją się przecież codziennie i nie w każdym klubie. Sama napisałaś, że kilka dziewczyn

Gość pasztetowa z włosem
S_M, widać, że mierzysz innych swoją miarką i każdy musi mieszkać obok burdelu gdzie codziennie panny tańczą na stołach, i każdy trzepie konia ;) pytanie było dość wyraźnie skierowane do kobiet, masz problem z określeniem swojej seksualności, czy IQ jednocyfrowe?

zupełnie przypadkowo weszłam na ten wątek. Nie bardzo wiem, co ma taniec na stole do życia erotycznego, ale do rzeczy. Tak. Tańczyłam nieraz na stole barowym, klubowym, na barze i nie widzę w tym nic dziwnego. Więcej nawet: zdarzyło mi się ( celowo) zbić parę kufli z piwem, które mi się napatoczyły pod nogi. Życie.

Ludzie siedzą, ale jak się zaczynają tańce, to każdy raczej zabiera swojego drinka ze stołu S_M: no zazwyczaj tak, ale tych kilka osób najwyraźniej o tym zapomniało. Sorry.

autor tematu najwidoczniej się zmył albo trzepie sobie pod to, co napisałam. Szkoda tylko, że nie zobaczy nigdy takich akcji live.

ja raz tańczyłam na stole w klubie muzycznym/pabie , był to mój wieczór panieński i było fanie,moja kuzynka też zaczeła tańczyć i przyszedł ochroniarz prosząc grzecznie bysmy zeszły, przeprosiłam i zeszłyśmy. na koniec dostałysmy brawa

Gość ten tammm
up