Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GooSia112

ciąża?

Polecane posty

Gość GooSia112

witam mam takie pytanie...w sobote dostalam okres zazwyczaj jest srednio obfity pierwszego dnia zawsze zwijam sie z bolu i trwa ok 6 dni..tym razem jest inczej rano czuje sie praktycznie jakby go nie bylo poniewaz w ogole sie nie leje a wieczorem leje sie ze mnie jak z kranu :( a teraz znowu nic...dodam ze pierwszego dnia w ogole nic nie czulam nie bolal mnie brzuch ani mnie nie mdlilo...kolezanka po zajsciu w ciaze(nieswiadomie) pierwsza planowana miesiaczke dostala ale trwalo to 2 -3 dni i nie bylo tak obfie jak zwykle.czy mozliwe ze jestem w ciazy ? mysle o badaniach krwi..mam 17 lat ale prosze o powazne odpowiedzi

o rany a skąd ja mam wiedzieć, jak nie napisałaś ani czy seks był ani kiedy, ani czy zabezpieczenie... ja bym poczekała aż ten okres sie skonczy i zrobiła test ciązowy, co za problem?

Gość GooSia112
nie pamietam kiedy ostatni raz a jesli boje sie o ciaze to raczej stosuje antykoncepcje czytaj ze zrozumieniem

czytam ze zrozumieniem, tu jest milion tematów w stylu "robiłam to bez zabezpieczenia czy moge być w ciąży?" więc skąd ja mam wiedzieć, chodzi mi o to, że żadnych konkretów nie podałaś co do ewentualnego zajścia, więc nie mam pojęcia, i nikt inny na forum tez tego nie wykmini, jakie może być prawodpodobieństwo ciaży zrób sobie test i tyle

Gość GooSia112
Laguna Beach czasami tylko troche bolal mnie brzuch ale normalnie jak przed okresem. dzisiaj zrobilam test wyszedl negatywnie

Gość GooSia112
a mozliwe ze to od stesu?

no jasne, zawsze przytaczam przykład mojej matury, nie miałam wtedy okresu 2 miesiące i wrócił sam z siebie, w ogole poza tym jak sie ma dopiero 17 lat to jeszcze jest gospodarka hormonalna nieunormowana wiec sie mogą takie "odstępstwa od reguły" zdarzać i już

Gość GooSia112
tylko ze wiesz jak rozpoczelam wspolzycie to nie jest mi to takie bojetne

no co ja poradze, jak sie dobrze zabezpieczacie to nie ma sie czym martwić i tyle

Gość GooSia112
dzieki, pomoglas :)

Gość GooSia112
a test robiony podczas takiego "okresu" jest wiarygodny?

test jest wiarygodny minimum 14 dni po stosunku, ale jeśli pytasz o to czy krwawienie wpływa na jego wynik to nie