Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to bedzie trudne

Różnica wieku 10 lat. Ona 19, on 29

Polecane posty

Gość czy to bedzie trudne

Zaczelam pierwszy raz w zyciu spotykac sie ze starszym mezczyna, zawsze mialam chlopaka gora 2 lata starszego. Ja dopiero zaczynam studia, on juz dawno po, ja mieszkam z rdzicami, on sam, ja nie pracuje, on tak. Milo sie rozmawia, z kazdym spotkaniem czuje cos do niego ale.. boje sie ze to bedzie trudny zwiazek, ja chcialabym isc na 18nastke do znajomych, na impreze, on juz woli posiedziec w domu, isc do baru gdzie pewnie mnie nie wpuszcza jeszcze z racji zakazu wstepu do 21 r.z.

znajdz w swoim wieku, taki starszy najpierw zrobi z ciebie kurę domową, pozbawi cię znajomych a na końcu zostawi lub zdradzi i wtedy pożałujesz swoich lat młodości i braku perspektyw;/

mój mąż ma 30 lat ja 21;-) jest wspaniale mamy 9 miesięczną córcię! Nie zamieniła bym go na żadnego gówniarza w moim wieku, bo widzę jak traktują swoje dziewczyny... facet dojrzewa później niż kobieta trzeba to mieć na uwadze

Gość nie dobrze mi :/ chyba głodna
super...ja ci powiem co o tym mysle jak czegos takiego doswiadcze :/ poki co marne mam doswiadczenie w tej kwesti i nie zapowiada sie bym miała

kakakakaa-.........-------wszystko jeszcze przed toba ,zobaczysz jak faceci sie PO SLUBIE zmieniaja... i przyznasz mi racje (no ale to bylo z innej beczki ). mysle tez ze roznica wieku nawet tak duza nie ma juz az takiego znaczenia....