Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arleta26P

Gdzie poznam starszego, dobrze sytuowanego faceta.

Polecane posty

Gość Arleta26P

No witam, Bylam piec lat z facetem dwa lata starszym ode mnie. Kochalam go bardzo. Od zawsze mielismy problem z mieszkaniem. Musielismy zamieszkac z Jego rodzicami. Zaczely sie klotnie itd. Rozstalismy sie. Ja go tak bardzo kochalam i tak bardzo chcialam z nim byc, ze nigdy nie przyjmowalam do wiadomosci ze moglibysmy sie kiedykolwiek rozejsc. Po tym rozstaniu zdecydowalam ze teraz chce byc z kims duzo starszym od siebie, dojrzalym i dobrze sytuowanym. Nie chce juz sie meczyc, nie mam sil pokonywac kolejne przeciwnosci losu. Za duzo sie wycierpialam..

Gość Andonix
Dużo starszy, tzn. w jakim wieku?

Gość w kościele na kółku różańcowym
albo w osiedlowym klubie seniora :O :O \ ja pierdziele -myślisz ze każdy młody facet jest taką ciapą jak twój były?

Gość Arleta26P
Tylko tyle? Moze wypowie sie osoba ktora jest w zwiazku z duzo starszym facetem i nie martwi sie o nic.

Gość Anna Katarzyna
Ja mam 20 lat a mój facet 34. To chyba niewiele starszy od Ciebie ;) ale ode mnie sporo. Kwestie bytowe zupełnie mnie nie interesują, podoba mi się że jest opiekuńczy, jak mój tata :D

Gość proekozielona
jesli jestes super sexy i na tyle tępa to idz do wylansowanego klubu lub wkrec sie na bankiet jako hostessa lub jako jedna z zaproszonych na dobra impreze z okreslonym towarzystwem poza tym gratuluje ambicji, ja pierdyle

Gość 40 latek z zasadami
Jestem :)