Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AIDAAAAAAAA

SEX Z OSOBĄ TEJ SAMEJ PŁCI!!

Polecane posty

Gość AIDAAAAAAAA

Jestem mężatka od 2 lat i jestem szczęśliwa a przynajmniej takie mam wrażenie:) ponieważ od jakiegoś czasu spotykam się z kobietą którą kocham od bardzo dawna jest to miłość bezwarunkowa której nigdy się nie pozbędę z serca. Wyszłam za mojego męża z miłości nie miałam kontaktu z tą dziewczyną od dawna ale teraz kiedy znów się pojawiła w moim życiu myślę tylko o niej i pragnę jej bardzo!!! kochać się z nią ta jak bycie pod wpływem najcudowniejszego narkotyku na świecie nikt nie daje mi takiej satysfakcji jak ona, wie czego potrzebuje i wie jak mi to dać. Pewnie napiszecie żebym odeszła od męża!!ale ja nie chcę bo go kocham naprawdę nie wiem jak to możliwe że kocham dwie osoby ale tak jest i nie chce rezygnować z żadnej z nich...napiszcie czy też mieliście takie przygody z osobą tej samej płci i czy też wam się tak podobało że nie umieliście z tego zrezygnować !!!

Gość perła fekalna
odejdź od męża... ta... trzeba było myśleć jak się za mąż wychodziło, a nie teraz głodne kawałki pierdolić jakie to życie jest pokręcone i jak można kochać 2 osoby... ciekawe jak byś się czuła i jak byś zareagowała, gdyby sytuacja była odwrotna hm?

Gość Kochanka Policjanta
to znaczy że masz skłonności bi... zapproponuj mężowi seks trojkąt. On na pewno się ucieszy, a Ty zyskasz super seks...

Gość hanijka linbijka
tak zaproponuj trojkat, facet na bank nie spojrzy na to jak na zdrade(oni to lubia) a ty bedziesz miala ciastko i zjesz ciastko;)

Gość AIDAAAAAAAA
No tak tylko że ja nie chcę kochać się z nimi razem.....mój mąż tego na pewno by nie zaakceptował tego jestem pewna:) wiem że powinnam myśleć o tym przed ślubem tylko że wtedy byłam pewna swego bo nie widziałam się z nią kilka lat nie przypuszczałam że to uczucie wciąż jest tak silne dopiero jak się spotkałyśmy wszystko się odrodziło.Rozmawiałam dzisiaj z nią i ona chce abyśmy wyjechały razem, żebym odeszła od męża. Najgorsze jest to że uświadamiam sobie że tak naprawdę ja chcę tego samego ale boje się odejść od męża:(