Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majka z zabajki

Przyczyny plamień przed miesiączką, dziewczyny proszę o radę.

Polecane posty

Gość Majka z zabajki

Od dłuższego czasu 'męczą' mnie brunatne plamienia, które pojawiają sie u mnie na kilka dni przed okresem. Lekarz bo badaniu usg stwierdził że ich przyczyną pewnie jest polip endometrialny. Miałam zabieg i ten polip został usunięty. Parę miesięcy wzięłam tabletki anty ponoć na uregulowanie już całkiem tej sprawy, po czym zapytałam lekarza co zrobić gdy plamienia znowu się pojawią. Jego odpowiedź: proszę się nei martwić już sie na pewno nie pojawią..... no i co??? pojawiły się znowu przed kolejnym okresem. Co ja mam robić? Wiem że warto zrobić badania na poziom hormonów bo czasem mogą być tego przyczyną, zasugerowałam to lekarzowi, jednak stwierdził ze nie ma takiej potrzeby? Czy któraś z Was również miała/ma takie brunatno-brązowe plamienia przed okresem????

Gość PoduSZeczkaaaa
No nie wiem czy to jest to samo ale ja miałam tak 3 dni przed okresem takie zabrudzenia ale za to juz pozniej okresu nie dostalam mimo ze mam bardzo obfite miesiaczki tez nie wiem co to.. dzisiaj juz powinnam miec okres a go nie ma.. ;/

Gość gloria mostka
ja tez tak mialam dopiero prawie po roku okazało sie ze mam malego krwiaka

Gość PoduSZeczkaaaa
ale ze kto? ja czy ona?