Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uhgf43uit53tbt

Macie swoich exow/swoje ex na liście kontaktów gg? (osoby które nie utrzymują ko

Polecane posty

Gość uhgf43uit53tbt

kontaktu) zastanawia mnie to, bo znam osoby które mają z 200 znajomych na gg..po co im to/? ja mam tylko 30 ale i tak rozmawiam może z 3-4 osobami, zwykle usuwam osoby z którymi nie gadam, które mnie nudzą, exów, ex koleżanki, ludzi których nie lubię, po co inni trzymają kogo sie da na liscie?

Gość nie dobrze mi :/ chyba głodna
nie

Gość u4t8tu43tjn3t
tak sie zastanawiam, bo usunełam mojego exa, ale po pół roku dodałam i patrzę a on ciągle ma mnie na liscie, to samo jego kumpel , z którym może raz rozmawiałam, czy on może liczy że bedzie jeszcze ze mną kiedys pisac?

Gość a jak się sprawdza to, że
ktoś ma mnie na liście ?

Gość uhgf43uit53tbt
milcz żono stara prukwo jak sie sprawdza - klikasz prawy przycisk - zobacz profil i tyle

Gość proekozielona
tak sie zastanawiam, bo usunełam mojego exa, ale po pół roku dodałam i patrzę a on ciągle ma mnie na liscie, to samo jego kumpel , z którym może raz rozmawiałam, czy on może liczy że bedzie jeszcze ze mną kiedys pisac? problemy malolatów kafe powinno byc podzielone na od 0 do 30 lat i od 30 wzwyz, bo az zenujace jest ze malolaty komentuja zycie trzydziestolatków i na odwrót

Gość uhgf43uit53tbt
oho kompleksiki sie odezwały starych zagrzybiałych pochw :D :D jestem młoda i bardzo mnie to cieszy ;)

Gość proekozielona
wlasnie jestes mloda, mloda malolata ale kiedys bedziesz miala 30 lat jak i ja i zostaniesz albo mloda i atrakcyjna i dojrzala emocjonalnie lub mloda i tylko glupa jak teraz pamietaj ze 30 u kobiety to wspanialy wiek i cipki mamy slodsze

Gość proekozielona
wierze w dobre intencje mimo wszystko ;) bo teraz te forum jest patologiczne staranm sie tu nie zagladac bo mozna uznac ze nasz kraj jest pioerdylony

Gość proekozielona
daj sobie spokoj ze swoim pytaniem szczery

Gość proekozielona
wlasnie, ja jestem za zono, pewnie wowczas malolatki nie mialyby za co wypisywac swych kretynskich pozal sie boze postów

Gość proekozielona
a dla ciebie ekologia to tylko greenpeace??? zatem jak widac jestes stereotypowym srednio zorentowanym facetem, szkoda dyskutowac zreszta

Gość proekozielona
tak, placilabym z cala odpowdzialnoscia wpisowe miesieczne ;)))

Gość do proekozielonej
nie wdawac sie w dyskusje z zs-em bo rozwali kazdy top.