Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gdfhhdy

CC na życzenie (w wielkopolsce)

Polecane posty

Gość diabl123
nie wiem jak w wielkopolsce, ale najlepewniej i najlepiej spytac wprost swojego gin o cc. Najlepiej jakbys chodziła do niego prywatnie i pracowalby w szpitalu.

Gość dzis jestem na pomaranczkee
Ja miałam "cc na życzenie" co prawda nie jestem z Wielkopolski a z Pomorza. Ja załatwiłam to "pocztą pantoflową". Miałam własnego ginekologa, do którego chodziłam od kilku lat miałam gorącą nadzieję, że to on poprowadzi moją ciążę no i będzie przy cesarce. Niestety bardzo się na nim zawiodłam, wcześniej sprawiał wrażenie miłego i bardzo liberalnego człowieka no ale niestety. O tym, że chcę mieć cesarkę wspomniałam mu będąc w 4 miesiącu, on na moje słowa zareagował bardzo negatywnie. Stwierdził, że teraz nie ma i jeśli później nie będzie ku temu "poważnych przesłanek" cc nie będzie wchodziła w grę. Musiałam więc działać na własną rękę. Popytałam znajome, i jedna koleżanka poleciła mi świetnego ginekologa, który bez problemu zrobił jej cesarkę. Lekarz ten pracował zarówno w prywatnym gabinecie jak i w szpitalu. Wizyty tanie nie były, za cc też oczywiście musiałam zapłacić. Ale dziś prawie 2 miesiące po narodzinach mojej córki stwierdzam z cała stanowczością BYŁO WARTO.