Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PoduSZeczkaaaa

Temperatura pochwy a ciała! Pomocy.

Polecane posty

Gość PoduSZeczkaaaa

Witajcie. Chciałabym się was zapytać o ile temperatura w pochwie powinna się różnić od temperatury ciała (pod pachą) ? Przypuszczam, że mogę być w ciąży ale to już dłuższa historia. Więc proszę byście mi powiedziały czy jeżeli moja temperatura ciała (pod pachą) wynosi 36,5 a w pochwie 37,2 to czy jest prawdopodobieństwo ciąży? Zaznaczę też, że dzisiaj jest 3 dzień po skończeniu opakowania tabletek anty więc okres już się powinien pokazać. Dziękuję z góry za odpowiedzi :)

Mierzenie temperatury w trakcie stosowania antykoncepcji hormonalnej nie ma najmniejszego sensu. Jeśli brałaś tabletki regularnie, nie wystąpiły wymioty ani biegunka, nie brałaś innych leków, a krwawienie z odstawienia się nie pojawi to nie oznacza to ciąży. Jeśli nie pojawi się dwa razy z rzędu wówczas można podejrzewać ciążę. Jeśli się obawiasz zrób test ciążowy.

Gość PoduSZeczkaaaa
No to właśnie jest ta dłuższa historia bo moje ostatnie krwawienie to prawie ze go nie bylo (same zabrudzenia) gdzie ja zawsze mam obfite krwawienia.. Ale przypuszczalam ze to przez moje nieregularne branie tabletek.. a teraz juz mam watpliwosci.. wiec?